Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Τουρσουνίδης: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να διορθώσει πολλά πράγματα»

Δημοφιλή

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του OPEN και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Δικεφάλου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο 52χρονος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής τόνισε πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, έτσι όπως διαμορφώθηκε, ωστόσο είναι νωρίς ακόμη να χριστεί «φαβορί» ο Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα καλό πρώτο ημίχρονο για την ομάδα μας, τον ΠΑΟΚ και ένα πολύ κακό το δεύτερο ημίχρονο. Με βάση την εικόνα του παιχνιδιού το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Η απόδοση του ΠΑΟΚ ήταν κάτω από το αναμενόμενο. Σε γενικές γραμμές υστερούμε σε πολλά πράγματα κι αυτό φάνηκε και σήμερα.

Δεν βοηθήθηκε η ομάδα από τον κόσμο και γενικά όλα αυτή την κατάσταση. Έδειξε ότι έχει πολλές αδυναμίες για να διαχειριστεί κι ένα τέτοιο παιχνίδι και πολύ περισσότερο τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, βρισκόμενος στο -7:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλοστημένη ομάδα, καλοδουλεμένη, υπάρχει αρκετή ψυχολογία στους παίκτες. Έχουν καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι νωρίς να μιλάμε για διεκδίκηση του πρωταθλήματος, πάντως έχει ένα προβάδισμα μέχρι στιγμής.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να διορθώσει πολλά πράγματα στο αγωνιστικό κομμάτι, έτσι ώστε να γίνει μια ομάδα ανταγωνιστική και ελκυστική, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχουμε δει».

Για το γεγονός ότι ο Δικέφαλος δεν «καθαρίζει» τα παιχνίδια του:

«Ο ΠΑΟΚ ανέκαθεν ήταν τέτοια ομάδα και ειδικά μέσα στην Τούμπα. Όταν στο πρώτο ημίχρονο παίζεις καλά, εκεί είναι που πρέπει να βάλεις ένα ακόμη τέρμα για να τελειώσεις το παιχνίδι. Να βγάλεις μια νοοτροπία σωστή, σαν μεγάλη ομάδα που είσαι. Είδαμε ένα πολύ κακό διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που δεν επιτρέπεται σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ».

Για το πρωτάθλημα:

«Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια. Νομίζω ότι στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος θα είναι αρκετές ομάδες. Έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα ο Παναθηναϊκός, αλλά είναι νωρίς ακόμη να μιλάμε για φαβορί».


Τελευταία νέα

Κυριάκος: «Ευχαριστούμε την πιο υπέροχη Τούμπα των τελευταίων ετών»

Mε ανάρτησή του ο Κυριάκος Κυριάκος στάθηκε στην τρομερή δύναμη που έδωσε στην ομάδα η Τούμπα, ζητώντας απ' όλους...

Στην ίδια κατηγορία