Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Του «πρόσφερε» την πρώτη νίκη

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ «πρόσφερε» στον Ατρόμητο την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Μάλιστα, το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε με δύο γκολ του Κουλούρη, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του από τη Γαλλία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Από το Δικέφαλο έλειπαν η σπιρτάδα και η ένταση στην δημιουργία, ο Ζίβκοβιτς έμεινε αναξιοποίητος, έτσι οι καλές φάσεις που δημιουργήθηκαν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ήταν από ελάχιστες έως… ανύπαρκτες. Η πιο σημαντική ήρθε ακριβώς στο 45’ και μετά από σοβαρό λάθος του Κούρτιτς. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Κουλούρης βρέθηκε αμαρκάριστος και με πλασέ έκανε το 1-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 67’, με χρήση του VAR, ο Ευαγγέλου έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βαρέλα, την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουλούρης κάνοντας το 2-0.

Aτρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (84΄ Βασιλαντωνόπουλος), Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Καστεγιάνο, Νάτσος, Σάλομον, Χαρίσης (73΄ Ντένιτς), Μουνίθ (84΄ Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης (77΄ Κλωναρίδης).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο (62΄ Σίντκλεϊ), Κρέσπο, Βαρέλα, Τέιλορ, Κούρτιτς, Σβαμπ (62΄ Μουργκ), Ελ Καντουρί (81΄ Εσίτι), Μπίσεσβαρ (73΄ Σφιντέρσκι), Ζίβκοβιτς, Άκπομ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ πριν από το ντέρμπι της Τούμπας

Δύο ημέρες μετά τη νίκη στο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού με 3-0, οι παίκτες της ΑΕΚ δουλεύουν στα Σπάτα...

Στην ίδια κατηγορία