Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Ψάχνουμε αντικαταστάτη του Κάρτερ»

Δημοφιλή

Μετά το χθεσινό παιχνίδι με τη Λάρισα, ο Αρης Λυκογιάννης μίλησε για την εικόνα της ομάδας αλλά και για το θέμα του Κάρτερ.

«Τη νίκη την πιστώνονται οι παίκτες στο 100%. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα για 25 λεπτά, χαλάσαμε την εικόνα μας στο τέταρτο δεκάλεπτο που είναι ενδεικτικό ότι κάναμε επτά λάθη» είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, προσθέτοντας: «Τα πρώτα 25 λεπτά έδειξαν τι μπορεί να κάνει το σύνολο απέναντι στις μονάδες. Ξέραμε ότι λείπουν δύο πολύ σημαντικοί παίκτες (σ.σ. Τζόουνς, Κάρτερ), ο Γκρίφιν έκανε ένεση και στο πλάνο ήταν να μην τον χρησιμοποιήσουμε αν μπορούσαμε».

Οσο για την κατάσταση του Κάρτερ, ανέφερε: «Είναι αρκετά σοβαρός ο τραυματισμός, πολύ πιο σοβαρός από ότ,ι θέλαμε. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, άψογος επαγγελματίας και ένα χαρακτήρα που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Είμαστε ήδη στην αγορά για αναζήτηση παίκτη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία