Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Του κόστισε το τέταρτο οκτάλεπτο

Δημοφιλή

Για την 8η αγωνιστική της Β’ Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας την ήττα με 10-8.

Δυναμικά ξεκίνησε στο παιχνίδι ο Δικέφαλος, ελέγχοντας πλήρως την αναμέτρηση και στα δύο μέρη του γηπέδου. Οι «ασπρόμαυροι» πήραν το προβάδισμα, 0-1, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, ωστόσο με δύο τέρματα οι παίκτες του ΠΑΟΚ διαμόρφωσαν το τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο, 1-3.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι γηπεδούχοι μείωσαν, 2-3, ωστόσο ο ΠΑΟΚ απάντησε άμεσα, 2-4. Στη συνέχεια του οκταλέπτου, οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 3-5.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ πέτυχε πρώτος γκολ, 3-6, με τους γηπεδούχους να απαντούν με 2-0 σερί, 5-6. Οι παίκτες του Δικεφάλου αύξησαν το προβάδισμα τους, γράφοντας το τελικό για το τρίτο οκτάλεπτο, 5-7.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» έχασαν την συγκέντρωση τους, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή. Μην εμφανίζοντας το καλό τους πρόσωπο και στα δύο μέρη του γηπέδου, οι παίκτες του Δικεφάλου επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να κάνουν την ανατροπή, γνωρίζοντας την ήττα με 10-8.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-2, 2-2, 5-1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Με αυτή την ποινή κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, η ΔΕΑΒ κάλεσε σε απολογία τον ΠΑΟΚ, για παράβαση του άρθρου 14, για το πανό που...

Στην ίδια κατηγορία