Πανέτοιμος για την μεγάλη ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ είναι ο ΠΑΟΚ, που αύριο τις 22:00 το βράδυ θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 και να πάρει μια ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Ο ΠΑΟΚ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα και να πάρει την μεγαλύτερη πρόκριση στην ιστορία του για τα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League 2023-24.
Η τελευταία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στις στατικές φάσεις.
Οι Νάσμπεργκ και Μάρκος Αντόνιο δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:
Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Όττο , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Μεϊτέ , Οζντόεφ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας .