Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Τόσα ήθελε από τον ΠΑΟΚ η Σαχτάρ για Βιτάο»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ την άνοιξη είχε ενδιαφερθεί για τον κεντρικό αμυντικό, Βιτάο, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Ιντερνασιονάλ από την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ο Δικέφαλος με αφορμή την εμπόλεμη κατάσταση που είχε βρεθεί η Ουκρανία και είχε σταματήσει το πρωτάθλημά της, ήθελε να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα antenadosnofutebol.com.br τονίζει με δημοσίευμά της πως η Ιντερνασιονάλ θέλει να κάνει δικό της τον Βιτάο, αφού οι άνθρωποί της έμειναν ευχαριστημένοι από την απόδοσή του. Επίσης, σύμφωνα με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, δεν υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις για τη συμφωνία, αλλά η διοίκηση των Βραζιλιάνων ετοιμάζεται ήδη για την αγορά.

Το ποσό που θα ζητήσει η Σαχτάρ Ντόνετσκ είναι περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ. Η Ιντερνασιονάλ γνωρίζει ότι αυτό θα είναι το απαιτούμενο ποσό, καθώς ήταν το ποσό που ζήτησαν οι Ουκρανοί στη διαπραγμάτευση με τον ΠΑΟΚ, από την Ελλάδα, που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του παίκτη πριν από λίγους μήνες.


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία