Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ανέβηκαν οι ρυθμοί

Δημοφιλή

Η εβδομάδα που ξεκίνησε από χθες (8/8) είναι ιδιαίτερα απαιτητική για τον ΠΑΟΚ, αφού συνεχίζονται οι διπλές προπονήσεις. Επίσης, ο Δικέφαλος θα δώσει το Σάββατο (13/8) φιλικό ματς με τον ΝΠΣ Βόλος στο γήπεδο της Τούμπας, σε ένα παιχνίδι το οποίο θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και για τον κόσμο, αλλά και για τους δημοσιογράφους.

Σήμερα (9/8) το πρόγραμμα περιελάβανε διπλή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, με πρωινή και απογευματινή προπόνηση, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για αύριο, Τετάρτη (10/8).

Στο ιατρικό δελτίο της ομάδας παραμένει ο Ράφα Σοάρες, που προπονείται ατομικά, αλλά και ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για την αποκατάστασή του.

Στον αντίποδα, ο Ομάρ Ελ Καντουρί προπονείται πλέον κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και τίθεται ξανά στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει του φιλικού ματς με τον ΝΠΣ Βόλος, αλλά και της πρεμιέρας της Super League με τον Παναιτωλικό στις 20 Αυγούστου στο γήπεδο της Τούμπαw.


Τελευταία νέα

Φουλ για νταμπλ οι γυναίκες του ΠΑΟΚ

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναθηναϊκού με 1-0, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά...

Στην ίδια κατηγορία