Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τον… πληγώνουν οι καθυστερήσεις (pics)

Δημοφιλή

Δεν είναι λίγοι, ακόμα και μέσα στην ομάδα, αυτοί που αναρωτιούνται πώς ο ΠΑΟΚ έχει τέτοια απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Οι επτά βαθμοί από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό (οι πέντε από ΑΕΚ και οι δυο από Ολυμπιακό αντίστοιχα) δε συνάδουν με την αγωνιστική εικόνα του Δικεφάλου μέχρι τώρα σε σχέση με τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές του τίτλου.

Το μεγαλύτερο κακό φαίνεται ότι το έχουν κάνει τα απροσδόκητα γκολ (είτε λόγω ολιγωρίας είτε λόγω διαιτητικών αποφάσεων) που δέχθηκε ο Δικέφαλος στα τελευταία λεπτά συγκεκριμένων αναμετρήσεων, εξελίξεις που στοίχισαν σε βαθμούς και ψυχολογία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο θεωρητικό σενάριο που όλα τα ματς τέλειωναν στο 90′, οι «ασπρόμαυροι» θα ήταν πρώτοι στη βαθμολογία με 59 πόντους έναντι 58 του Ολυμπιακού και 55 των ΑΕΚ-Παναθηναϊκού. Πρώτος θα τέλειωνε την κανονική περίοδο ο ΠΑΟΚ και με την ειδική βαθμολογία των πρώτων ημιχρόνων.

Εκεί μάλιστα με τεράστια διαφορά από τους υπόλοιπους. Μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους των 26 αγώνων, ο Δικέφαλος έχει 60 βαθμούς έναντι 48 του δεύτερου Ολυμπιακού! Επειδή όμως κάθε νόμισμα έχει δυο πλευρές, η μαύρη τρύπα του ΠΑΟΚ ήταν το διάστημα των καθυστερήσεων.

Σε μια τέτοια εικονική βαθμολογία, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα βρισκόταν λίγο πάνω από τη ζώνη του… υποβιβασμού! Όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα, θα είχε 27 βαθμούς έναντι 38 του πρώτου Παναθηναϊκού και 22 του τελευταίου Ιωνικού…


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία