Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τον έφθασαν στα όριά του

Δημοφιλή

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ο καλύτερος προπονητής των τελευταίων ετών στην Ελλάδα, ο πιο επιτυχημένος προπονητής της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Με βάση και τα υλικά που τώρα έχει στα χέρια (αλλά και πέρσι) πραγματοποιεί και πάλι πολύ καλές πορείες με τον ΠΑΟΚ. Παρολ’ αυτά άνθρωποι που δεν μπορούν πλέον να τον «στιγματίσουν» με την «κριτική» για τα αγωνιστικά, τα βάζουν μαζί του για τις διαμαρτυρίες μετά από κάθε αδικία σε βάρος του ΠΑΟΚ.

Τι να κάνει όμως ο Λουτσέσκου; Είναι ένας προπονητής που πρέπει να κρίνεται κυρίως για τη δουλειά του. Τι έχει καταφέρει και φέτος; Είχε μία ομάδα που και πάλι άλλαξε σε μεγάλο ποσοστό το καλοκαίρι .Παιδεύτηκε πάρα πολύ, υπέφερε, έπρεπε να ξοδέψει άπειρες ώρες για να περάσει τη φιλοσοφία του, να κάνει πρωταθλητισμό, αλλά να αναδείξει πολλούς νέους παίκτες, σε ένα φαινόμενο που δεν έχει προηγούμενο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πέρασαν δυο-τρεις μήνες όπως και ο ίδιος υποσχέθηκε και βλέπουμε μία ομάδα που παρά τις απουσίες και τις ελλείψεις του ρόστερ, παίζει καταπληκτικό και ομαδικό ποδόσφαιρο. Οι συνεργασίες που βγάζει ο ΠΑΟΚ, η οργάνωσή του, τα στημένα, η σταθερότητά του και το ότι δεν χάνει ποτέ και από κανέναν, είναι επιτυχία Λουτσέσκου, κάτι που εξάλλου έχει ξανακάνει. Ποιος είναι ο κύριος λόγος που ο ΠΑΟΚ έχει μείνει τόσο πίσω στο πρωτάθλημα; Για όσα έχουν γίνει μέσα στο 2023, ο κύριος λόγος είναι η διαιτησία.

Και τι να κάνει αυτός ο άνθρωπος που βλέπει ότι δίνει τον καλύτερό του εαυτό και κάποιοι εξωγενείς παράγοντες του κλέβουν τον ιδρώτα;  Θέλουν να τον βλέπουν να σκύβει το κεφάλι και να γυρίζει το άλλο μάγουλο για να τον ξαναχτυπήσουν;

 


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία