Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τόμας: «Θέλω να σκοράρω όσο πιο άμεσα γίνεται»

Δημοφιλή

Στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μπράντον Τόμας.

Ο Ισπανός φορ αναφέρθηκε στην επιστροφή του στα γήπεδα, στα σκαμπανεβάσματα του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα, τις φιλοδοξίες του αλλά και για την σημερινή (05/11) αναμέτρηση της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Να σημειωθεί πως ο 27χρονος επιθετικός έδειξε και τις γνώσεις του στην ελληνική γλώσσα, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στα ελληνικά, δείχνοντας πως του αρέσει αρκετά η γλώσσα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή του:

«Μου έχει λείψει πολύ το ποδόσφαιρο, θέλω να μπω, να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ. Έχω μεγάλες φιλοδοξίες για την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Θέλω να είμαι μέλος της ομάδας, να παίζω στο γήπεδο, οπότε μου έχει λείψει πάρα πολύ».

Για το αν του έλειψε να σκοράρει γκολ:

«Είμαι επιθετικός, η δουλειά μου είναι να σκοράρω, αυτό είναι το βασικό στοιχείο μου. Θέλω να βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο, να σκοράρω και να μοιράζω χαρά στους φιλάθλους. Θέλω να σκοράρω όσο πιο άμεσα γίνεται».

Για τα σκαμπανεβάσματα:

«Δεν χρειάζεται κάποια εξήγηση. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτό είναι το ελληνικό πρωτάθλημα. Κάποιες φορές κερδίζεις, κάποιες όχι. Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες. Σίγουρα υπήρχαν κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά θέλουμε να το φτιάξουμε αυτό και να το κάνουμε αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι, για να αλλάξει το μομέντουμ».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, όπως τα προηγούμενα που δώσαμε εδώ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει τα δυνατά του στοιχεία, είναι μια ομάδα που θα έρθει εδώ για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Για εμάς δεν υπάρχει ούτε ισοπαλία ούτε ήττα, είναι μονόδρομος η νίκη στο αυριανό παιχνίδι. Είναι μια νίκη που χρειαζόμαστε πολύ, για να νιώσουμε πιο άνετα και να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι το αυριανό παιχνίδι και τα επόμενα παιχνίδια μέχρι τη διακοπή».

Για το γεγονός πως έμαθε γρήγορα ελληνικά:

«Μιλάω λίγα ελληνικά και μ’ αρέσουν. Βέβαια, προσπαθώ να μάθω περισσότερα γι’ αυτό κάνω μαθήματα. Σίγουρα είναι δύσκολο, γιατί είμαι λίγο χρονικό διάστημα στην ομάδα, αλλά πολλοί άνθρωποι εδώ μιλούν ελληνικά. Θέλω να μάθω γιατί πιστεύω ότι θα με βοηθήσει ακόμη περισσότερο να καταλαβαίνω τις οδηγίες, αλλά και τις… πλάκες που γίνονται».


Τελευταία νέα

Στο τέλος θα μας βγάλουν και τρελούς…

Την έκπληξη της για το γεγονός ότι η ΔΕΑΒ κάλεσε τον Ματίας Αλμέιδα εξέφρασε η ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με...

Στην ίδια κατηγορία