Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

«Το VAR… έλειπε από Τρίπολη και Γιάννενα»

Δημοφιλή

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του Λουτσέσκου μετά το παιχνίδι;

«Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο, ήταν ένα καλό παιχνίδι, μπορέσαμε να σκοράρουμε είμαστε ικανοποιημένοι. Πρέπει να προχωρήσουμε, η μεγαλύτερη αναστάτωση είναι από το VAR και τους διαιτητές, είπα και χθες πως είναι και δικό μας λάθος, θα μπορούσαμε να έχουμε ερμηνεύσει διαφορετικά κάποιες καταστάσεις, αλλά οι βαθμοί που έχουμε χάσει από το VAR είναι αρκετοί» είπε αρχικά.

Για τον Κεντζιόρα και τον Τζίμα που σκόραραν: «Ο Κεντζιόρα ξέραμε ότι ήρθε για να πλαισιώσει ένα γκρουπ που λογίζονται ως βασικοί. Για τον Στέφανο είμαι χαρούμενος, όπως και όλοι γιατί κατάφερε να σκοράρει. Έχει δρόμο να διανύσει, πρέπει όλοι να τον αφήσουμε ήσυχο».

Τέλος πρόσθεσε: «Δεν ήθελα να μιλήσω για τους διαιτητές σήμερα το βράδυ, αλλά ο λόγος είναι προφανής. Σήμερα σε όλα τα γκολ που ήταν κανονικά υπήρχε έλεγχος και εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν που ήταν το VAR στην Τρίπολη ή στα Γιάννενα, υπό άλλες συνθήκες δεν θα έπρεπε να μιλάμε για αυτά».


Τελευταία νέα

Ένας Πόρτερ δεν φέρνει την άνοιξη

Μετά από 19 ημέρες αγωνιστικής απραξίας, ο ΠΑΟΚ mateco επέστρεψε σε δράση, αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό στο Game 1 της...

Στην ίδια κατηγορία