Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Tο Τάινκαστλ είναι βιβλιοθήκη μπροστά στην Τούμπα!»

Δημοφιλή

Χαρτς και ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για την ευρωπαϊκή τους «μάχη» στο πλαίσιο του τελευταίου προκριματικού γύρου του Conference League, με τους Σκωτσέζους να παρουσιάζουν το προφίλ του Δικεφάλου, κάνοντας μια ξεχωριστή αναφορά και στην «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του στην Τούμπα.

Όπως αναφέρουν οι Σκωτσέζοι:

«Ανάμεσα στη Χαρτς και σε μια θέση στην κλήρωση των ομίλων του Conference League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, που πέρσι τερμάτισε στην τέταρτη θέση της ελληνικής Super League.

H ρεβάνς της Τούμπας είναι πιθανό να γίνει μάλιστα σε μια… φοβερή ατμόσφαιρα, που θα κάνει το Τάινκαστλ (σ.σ. έδρα της Χαρτς), να μοιάζει με μια τοπική βιβλιοθήκη, κάτι που δεν θα έπρεπε να προκαλέσει φόβο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Όπως και η Ρόζεμποργκ, ο ΠΑΟΚ έχει υποχωρήσει σε σχέση με τις επιτυχίες του πρόσφατου παρελθόντος, αφού είχε τερματίσει δεύτερος στο ελληνικό πρωτάθλημα στις τέσσερις από τις τελευταίες πέντε σεζόν, και κατέκτησε το τον τίτλο του πρωταθλητή, για τρίτη φορά, το 2019.

Πέρσι αποκλείστηκε στα προκριματικά του Conference League από τη Λέφσκι Σόφιας, αλλά φέτος έχουν ήδη αποκλείσει την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και τη Χάιντουκ Σπλιτ.

Αν και δεν είναι απόλυτα πειστικός στην άμυνα, είναι αρκετά απειλητικός, με την επιθετική του τριάδα να αποτελείτε από τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κάλεντ Νάρεϊ και Μπράντον Τόμας.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταβάλλει πολλά χρήματα για αγορές ποδοσφαιριστών τη φετινή σεζόν, αλλά έχει φέρει ποδοσφαιριστές που πριν από λίγα χρόνια κόστισαν αρκετά εκατομμύρια, όπως ο Ράχμαν Μπάμπα (τον αγόρασε 20 εκατομμύρια λίρες η Τσέλσι) και ο Αλί Σαματά, που αποκτήθηκε από τη Φενέρμπαχτσε, και πριν από τρία χρόνια είχε αναγκάσει την Άστον Βίλα να ξοδέψει 10 εκατομμύρια λίρες.

Ο Σαμάτα αποχώρησε ως τραυματίας από την πρόσφατη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με 3-0, και δεν θα είναι διαθέσιμος για το βράδυ της Πέμπτης (24/8, 21:45).

Συνολικά ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα κι ένας σκληρός αντίπαλος, αλλά αν η Χαρτς είναι σε καλή μέρα, μπορεί να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στο Εδιμβούργο, ούτως ώστε να ταξιδέψουν με καλύτερες προϋποθέσεις, στην περιβόητη Τούμπα».


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία