Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ερευνες της αστυνομίας σε σπίτια και συλλήψεις

Δημοφιλή

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη.

Από σήμερα τα ξημερώματα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας κατά την οποία συνελήφθησαν στοχευμένα δεκάδες άτομα που φέρονται να ενεπλάκησαν στα επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του αστυνομικού των ΜΑΤ τον περασμένο Δεκέμβριο, έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στην περιοχή του Ρέντη. Οι συλληφθέντες αναμένεται τις επόμενες ημέρες να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα για να τους αποδοθούν οι σχετικές κατηγορίες.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας εκτελέστηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί εις βάρος αρκετών προσώπων ενώ, εκτός από σπίτια χούλιγκαν, οι Αρχές μπήκαν και σε συνδέσμους οπαδών.

Στη δικογραφία που είχε σχηματιστεί υπήρχαν κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης ενώ κατηγορούνται επίσης για συναυτουργία στη δολοφονία του αστυνομικού, για οργάνωση επεισοδίων, για τη συγκέντρωση των ατόμων με την αποστολή μηνυμάτων αλλά και για τα «πολεμοφόδια» που είχαν στην κατοχή τους.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ευρείας κλίμακας επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής για τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται στο περιστατικό θανάσιμου τραυματισμού αστυνομικού την 7-12-2023 σε αθλητική διοργάνωση στο Ρέντη. Μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιηθεί προσαγωγή δεκάδων ατόμων καθώς και μεγάλος αριθμός ερευνών σε οικίες και οχήματα, ενώ έχουν κατασχεθεί διάφορα πειστήρια».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία