Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Το σκάουτινγκ ξεψαχνίζει, ο Λουτσέσκου αποφασίζει

Δημοφιλή

Πώς λειτουργεί ο ΠΑΟΚ σε μεταγραφικό επίπεδο και τι πρέπει να περιμένουμε σε αυτή την χειμερινή περίοδο; Ο Λουτσέσκου αποφασίζει και εισηγείται για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση. Εκείνος ξεκινάει την προσπάθεια και τώρα έχει μιλήσει για τον δεξιό μπακ.

Το σκάουτινγκ βέβαια είναι εκείνο που ξεψαχνίζει περιπτώσεις και ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που έχει ζητήσει ο προπονητής, κάνει τις δικές του προτάσεις. Ο Λουτσέσκου είναι εκείνος που αποφασίζει για τον εκλεκτό και βάζει όλες τις περιπτώσεις σε σειρά προτεραιότητας ανάλογα με το ποιος θεωρεί ότι του κάνει καλύτερα τη δουλειά. Όλες οι εισηγήσεις πηγαίνουν στον μεγαλομέτοχο και προχωρούν οι διαδικασίες για να αποκτηθεί ο ένας από όλους με βάση και τα οικονομικά δεδομένα. Προς το παρόν ο Λουτσέσκου δεν φαίνεται να έχει καταλήξει, ενώ η αναζήτηση συνεχίζεται.

Ο ΠΑΟΚ που συνεχίζει να ενημερώνεται και για τους μεσοεπιθετικούς, ενώ στο βάθος υπάρχει και το θέμα του στόπερ. Στο βάθος-βάθος βέβαια, αφού και στις δύο περιπτώσεις ισχύει ότι για κάθε έναν που έρχεται θα πρέπει και να φεύγει ένας από τη θέση. Είναι βέβαιο ότι πολλές αλλαγές δεν θα γίνουν.

 


Τελευταία νέα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Δεν τα κατάφεραν Ντουντουνάκη και Δαμασιώτη

Άννα Ντουντουνάκη και Γεωργία Δαμασιώτη δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν μία θέση στα ημιτελικά των 100μ. πεταλούδα, καταλαμβάνοντας την 19η...

Στην ίδια κατηγορία