Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Το σενάριο που βάζει τον ΠΑΟΚ Β στα Play Off

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ Β δεν τα κατάφερε απέναντι στον Λεβαδειακό και γνώρισε την ήττα με 3-1. Μετά από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα, η ομάδα του Αλέξη Αλεξιάδη βρίσκεται στην 6η θέση με 27 βαθμούς.

Την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League 2, οι ασπρόμαυροι αντιμετωπίζουν την Νίκη Βόλου στην Ευκαρπία, με τις ελπίδες τους για μια θέση στα Play Off να μην έχουν εξανεμιστεί εντελώς.

Πιο συγκρεκριμένα υπάρχει ένα σενάριο στο οποίο ο Δικέφαλος μπορεί να αποφύγει την διαδικασία των Play Out, όμως η κατάσταση δεν βρίσκεται στα δικά του χέρια.

Οι ασπρόμαυροι είναι στο -3 από τον 5ο Μακεδονικό και για να τον ξεπεράσουν, θα πρέπει να κερδίσουν πάση θυσία την Νίκη Βόλου και την ίδια ώρα η ΑΕΚ Β, που έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στο πάνω μισό της βαθμολογίας, να πάρει την νίκη απέναντι στο σύνολο του Στέλιου Μαλεζά.

Αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, ο ΠΑΟΚ Β θα πάρει το τελευταίο εισιτήριο των Play Off, και δεν θα μπλέξει στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού, εξ αιτίας… ενός γκολ, καθώς βάσει του άρθρου 20 του ΚΑΠ, σε περίπτωση ισοβαθμίας μετρούν πρώτα τα αποτελέσματα στα παιχνίδια των ομάδων που ισοβαθμούν, στη συνέχεια η διαφορά τερμάτων σε αυτά τα παιχνίδια, κι ακολούθως η συνολική διαφορά τερμάτων, αν σε όλα τα υπόλοιπα υπάρχει ισορροπία.

Μακεδονικός και ΠΑΟΚ Β μετρούν από μια νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια, με τους ασπρόμαυρους να έχουν το πάνω χέρι. Έτσι, σε περίπτωση ισοβαθμίας, η ομάδα που θα χαμογελάσει θα είναι αυτή του Αλέξη Αλεξιάδη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Νίκο Τζαντζαρά

Συγγενείς και φίλοι θα απευθύνουν σήμερα το απόγευμα το τελευταίο αντίο στον Νίκο Τζαντζαρά, ο οποίος έφυγε πρόωρα από...

Στην ίδια κατηγορία