Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το ρεκόρ του ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια (pic)

Δημοφιλή

Συνεχίζει τη φετινή… τρελή του πορεία στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ξεκίνησε με το δεξί στους ομίλους του UEFA Conference League. Ο Δικέφαλος παραμένει αήττητος τη φετινή αγωνιστική χρονιά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας προσθέσει ακόμη μία νίκη στα αποτελέσματά του.

Οι «ασπρόμαυροι» έπαιξαν έξι παιχνίδια για τα προκριματικά του Conference League και κατάφεραν να παραμείνουν αήττητοι, με απολογισμό τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Πλέον, τρέχουν σερί επτά αήττητων αγώνων.

Το αξιοσημείωτο, όμως, είναι πως η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει κερδίσει σε τέσσερα συναπτά παιχνίδια στην Ευρώπη, κάτι που καταφέρνει για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ο ΠΑΟΚ έχει καταγράψει αήττητο σερί 11 αγώνων στην Ευρώπη τη σεζόν 2011-2012, ωστόσο δεν είχε κατορθώσει -μέχρι χθες- να κάνει τέσσερις διαδοχικές νίκες σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Το σερί ξεκίνησε από την ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του UEFA Conference League κόντρα στην Χάιντουκ Σπλιτ. Στις 17 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε ο επαναληπτικός αγώνας με τους Κροάτες, με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει εντυπωσιακά με 3-0 και να παίρνει την πρόκριση στα Play off.

Εκεί, αντιμετώπισε τη Χαρτς, πρώτα στο Τάινκαστλ, όπου έφυγε με το διπλό με 1-2. Ακολούθησε, η ρεβάνς στο γήπεδο της Τούμπας απέναντι στους Σκωτσέζους, όπου υπέγραψε την πρόκρισή του με το εμφατικό 4-0.

Η τέταρτη συναπτή νίκη ήρθε από την… Φινλανδία, όπου ο Δικέφαλος επικράτησε με 2-3 και πλέον «ραντεβού» με την ιστορία έχει ο ΠΑΟΚ στις 5 Οκτωβρίου, όταν θα υποδεχθεί την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων.

Διαβάστε παρακάτω για το εντυπωσιακό ρεκόρ του ΠΑΟΚ:


Τελευταία νέα

Υπέροχες στιγμές στο τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» (pics-video)

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το elite τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης», η οποία έκανε μια αποτίμηση ενός...

Στην ίδια κατηγορία