Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Το ψάχνει για Ίνγκασον η Μίντιλαντ»

Δημοφιλή

Την εμφάνιση τους έκαναν στη Δανία νέα σενάρια, που θέλουν τη Μίντιλαντ να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Ίνγκι Ίνγκασον, κάνοντας μάλιστα αναφορές και σε ποσά. Πιο συγκεκριμένα, δημοσιεύματα από τη χώρα υποστηρίζουν πως η ομάδα της Δανίας «είναι έτοιμη να δώσει 25.000.000 κορώνες (σ.σ. δηλαδή περίπου 3.4 εκατομμύρια ευρώ», για να τον κάνει δικό της, και πως «οι Έλληνες είναι πιθανό να ζητήσουν ένα ελαφρώς υψηλότερο νούμερο στη διαπραγμάτευση.

Παράλληλα τονίζουν μέσα στο κείμενο πως:

«3.4 εκατ. ευρώ είναι μια πολύ υψηλή τιμή για έναν παίκτη που γίνεται 30 τον Αύγουστο, αλλά η Μίντιλαντ είναι έτοιμη να επενδύσει πολλά για να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή που θα ανεβάσει το επίπεδο των υπολοίπων και ως επί το πλείστον, των νεότερων συμπαικτών του».

Επιπλέον γίνεται αναφορά και στην παρουσία του Ισλανδού, εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ, στα παιχνίδια των δύο ομάδων για τα Play In του Conference League, τη σεζόν που ο Δικέφαλος έφτασε μέχρι τους «8» της διοργάνωσης. Υπενθυμίζεται ότι ο Ισλανδός στόπερ έχει ενεργό συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους», μέχρι το καλοκαίρι του 2025.


Τελευταία νέα

Αποχαιρέτησε τον κόσμο της Ντόρτμουντ ο Ρόις (video)

Με ένα βίντεο μέσω του λογαριασμού της Μπορούσια Ντόρτμουντ στα social media, ο Μάρκο Ρόις ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει...

Στην ίδια κατηγορία