Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

To πρώτο βήμα για τον τίτλο

Δημοφιλή

Με στόχο το τρίτο συνεχόμενο νταμπλ και το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας του μπαίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ στη μάχη των τελικών του πρωταθλήματος χάντμπολ γυναικών με αντίπαλο τη Βέροια.

Ο Δικέφαλος έχει το πλεονέκτημα της έδρας στη σειρά των τελικών, που θα κριθεί στις δύο νίκες. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 18:00 στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα και θα μεταδοθεί απευθείας από το EΡΤFLIX.

Για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν προβλήματα, ενώ από την Βέροια θα λείψει η βασική τερματοφύλακας της ομάδας, η Βραζιλιάνα Μπρούντα Ντε Ολιβέιρα που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

«Είναι σημαντικό που φτάσαμε εδώ μετά από μία δύσκολη και περίεργη σεζόν. Το πρώτο ματς, ειδικά όταν ο τίτλος κρίνεται στις δύο νίκες είναι πολύ σημαντικό. Χρειάζεται υπομονή και πειθαρχία. Θέλουμε να κάνουμε το πιο αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο. Το νταμπλ, πέρα από στόχο, αποτελεί ισχυρό κίνητρο για εμάς» δήλωσε ο Δημήτρης Πελεκίδης, προπονητής του ΠΑΟΚ στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

Πριν την έναρξη του αγώνα θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του διοικητικού ηγέτη της Βέροιας 2017 Γιάννη Χασιώτη που έφυγε από την ζωή την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 38 ετών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τροχαίο στη Βουλή: Ένοχος ο αστυνομικός για τον θάνατο του Ιάσονα

Ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια κρίθηκε ο αστυνομικός για την υπόθεση θανάτου του 23χρονου Ιάσονα, που έχασε τη ζωή...

Στην ίδια κατηγορία