Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το «πόκερ» με τον Χατζηγιοβάνη

Δημοφιλή

«Ατσαλάκωτος» κατάφερε να βγει ο Παναθηναϊκός από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η καλή εμφάνιση και ο βαθμός της ισοπαλίας κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, επανέφερε την ηρεμία στο εσωτερικό των «πρασίνων» που είχε διαταραχθεί επικίνδυνα έπειτα από την βαριά ήττα από τον Άρη και έφερε τον Γιώργο Δώνη στα πρόθυρα της παραίτησης.

Εκτός όμως από τους παίκτες που έπαιξαν και πήραν καλό βαθμό απόδοσης, υπήρξε και μια απουσία στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού» που ασφαλώς και δεν περνάει στα…ψιλά.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης παρακολούθησε το ντέρμπι καθηλωμένος στον πάγκο, χωρίς να πάρει λεπτό συμμετοχής κι ενώ στις εξέδρες του ΟΑΚΑ έδιναν το παρών ουκ ολίγοι σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων.

Κάτι που ήταν σε θέση να γνωρίζουν και ο 22χρονος ποδοσφαιριστής και ο Νίκος Νταμπίζας. Ωστόσο έπειτα από ένα άκαρπο καλοκαίρι, που δεν έφερε ούτε την…περήφανη πώληση του παίκτη σε κλαμπ εκτός συνόρων, ούτε την υπογραφή νέου συμβολαίου με το «τριφύλλι», κάπου εδώ τα πράγματα παίρνουν μια περίεργη τροπή. Τι σημαίνει αυτό;

Ο Χατηγιοβάνης θα… φάει αρκετό πάγκο μέχρι και τον Γενάρη και τις επόμενες (τελευταίες) συζητήσεις που θα έχει με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού για την επέκταση του συμβολαίου του.

Αν και πάλι δεν προκύψει συμφωνία, τότε θα κινδυνέψει να βγάλει τη σεζόν βλέποντας την ενδεκάδα με το… κιάλι.

Κάτι που είθισται να συμβαίνει με τους παίκτες που πλησιάζει η λήξη του συμβολαίου τους και «κλοτσάνε» για ανανέωση.

Εκτός πάλι κι αν τον Γενάρη έρθει μια πρόταση από το εξωτερικό, που κάνει όλες τις πλευρές ευτυχισμένες. Μέχρι τώρα πάντως, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, κυκλοφορεί με άδεια χέρια, παρά τις πολλές πόρτες που έχει χτυπήσει για λογαριασμό του Χατζηγιοβάνη.

*Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι σχέσεις του Μαρινάκη με τους «Μπακοκαϋμενάκηδες» στην Τρίπολη το τελευταίο διάστημα; Παίζει να έχουν συγκρουστεί εκτός γηπέδων για ένα project που βγάζει… γούστα;

*Δεν ίδρωσε το αυτί του Γιάννη Αλαφούζου από το συλλαλητήριο των οπαδών του Παναθηναϊκού. Κι όπως έχουν να λένε άτομα που κινούνται στο στενό περιβάλλον του «Mr.ΣΚΑΪ», «θα φύγει από το ποδόσφαιρο στο χρόνο και με τον τρόπο που εκείνος θα αποφασίσει».

*Μπορεί ο Ζντένεκ Σκάζνι να μην έλαβε το σινιάλο που περίμενε από τον Άρη για την μεταξύ τους συνεργασία, ωστόσο δεν έχει σταματήσει να βλέπει προς Ελλάδα μεριά. Ο άλλοτε τεχνικός του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού, παραμένει χωρίς ομάδα έπειτα από την λύση της συνεργασίας με την Σπάρτα Πράγας και ψάχνεται για τον επόμενο πάγκο του. Στον Ατρόμητο να θυμούνται άραγε πως στο πρόσφατο παρελθόν βρέθηκαν πολύ κοντά στη συνεργασία τους με τον Τσέχο προπονητή;

*Ο Μάρκο Λιβάγια ανήκει σε εκείνο το target group των παικτών που η απόδοσή τους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ψυχολογική τους κατάσταση. Εκτός από τις έξτρα – ατομικές προπονήσεις που τον…απογειώνουν και την εξαιρετική «χημεία» με τον κόουτς Κωστένογλου, υπάρχει ένας ακόμα σοβαρός λόγος που «απογειώνει» τον Κροάτη επιθετικό. Στην τρίτη του σεζόν στην ΑΕΚ, απολαμβάνει να νιώθει πως είναι ο κορυφαίος σταρ της ομάδα χωρίς να κινείται στη…σκιά των Σέρχιο Αραούχο και Εζεκιέλ Πόνσε.

ΜΠΑΣΙΝΑΣ

O Άγγελος Μπασινάς «κρύβεται» πίσω από την πρόσφατη υποψηφιότητα του Ζεράρ Λόπες για τον πάγκο του Άρη. Πώς συνέβη αυτό; Ο άλλοτε («χρυσός») διεθνής συνδέεται με προσωπική γνωριμία με τον Καταλανό τεχνικό, από την περίοδο της θητείας του στα ισπανικά γήπεδα με τη φανέλα της Μάλαγα. Κι είναι αυτός που επικοινώνησε με τον Άγγελο Χαριστέα και πρότεινε τον 40χρονο κόουτς στους «κίτρινους».

*Ο σοβαρός τραυματισμός του Χουλιάν Κουέστα, έβαλε πολύ κόσμο στην… πρίζα στο στρατόπεδο του Άρη. Βλέπετε, ο 21χρονος Αυστριακός τερματοφύλακας, Φαμπιάν Έμαν, δεν μπορεί να αποτελεί εγγύηση κάτω από τα δοκάρια. Και αρκετοί είναι αυτοί στο εσωτερικό των «κιτρίνων» που έχουν αρχίσει να θυμούνται πως ο έμπειρος κίπερ Δημήτρης Κυριακίδης πετούσε την… σκούφια του για να έρθει το καλοκαίρι στον Άρη, όντας εκτός πλάνων στον Παναιτωλικό.

ΤΟ… ΚΑΝΑΛΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Καμία εντύπωση δεν θα πρέπει να προκαλούν τα συχνά τετ α τετ και γεύματα του μεγαλομετόχου του ΟΦΗ, Μιχάλη Μπούση με τον πρόεδρο της Καλαμάτας, Γιώργο Πρασσά. Αμφότεροι δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στις ΗΠΑ κι εκτός από πολύχρονη φιλία συνδέονται και με κουμπαριά.

*Αν η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, τότε ο Μπατσάνα Αραμπούλι δείχνει πως διαθέτει το αγωνιστικό… πακέτο προκειμένου να κάνει απόσβεση της μεταγραφής στον Πανιώνιο. Και κάπως έτσι άλλωστε, ψάχνονται πολλοί σουπερλιγκάτοι «εταίροι» να μάθουν ποιος είναι ο ξένος ατζέντης που έστειλε τον Γεωργιανό επιθετικό στη Νέα Σμύρνη προκειμένου να «σκανάρουν» το πελατολόγιό του.

ΕΠΕΣΑΝ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΑΡΧΑΚΟ

Θυμάστε τι γράφαμε σε αυτήν εδώ την στήλη την περασμένη εβδομάδα; «Παρότι στα Γιάννενα κυκλοφόρησε η φήμη περί… μετακόμισης του Νιαρχάκου στην ΑΕΛ, στον Πηνειό δεν ξέρουν, δεν είδαν, δεν άκουσαν». Συν τω χρόνω, ο Δημητρός των Ιωαννίνων εγκαταστάθηκε στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη. Κι έτσι έπεσε έξω το ρεπορτάζ των Ηπειρωτών, σχετικά με τον επόμενο σταθμό της παραγοντικής καριέρας του Νιαρχάκου κι έπειτα από το τέλος της πολύχρονης θητείας του στον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία