Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δημιουργεί ένα στιβαρό οικοδόμημα

Δημοφιλή

Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ συνδυάζοντας την εμπειρία με τη νεανικότητα θέλει να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια.

Το νέο ρόστερ, η επένδυση σε νεαρούς ταλαντούχους αθλητές, η ψαλίδα των ρόστερ που ανοίγει με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και η… κρυφή ελπίδα για τίτλο.

Ήταν 26 Μαρτίου 2017 όταν η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ πανηγύριζε τον τελευταίο της χρονικά έως σήμερα τίτλο κατακτώντας το τρίτο κύπελλο Ελλάδος στην ιστορία της. Ισάριθμες είναι και οι φορές που ο Δικέφαλος έχει πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή στο παρελθόν, όμως έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στην κορυφή του ελληνικού χάντμπολ. Η δυναμική είσοδος του Ολυμπιακού στο χώρο του χάντμπολ και η «εκτόξευση» των μπάτζετ που… συμπαρέσυρε και την ΑΕΚ δημιούργησε νέα δεδομένα. Με νέα φιλοσοφία τη νέα σεζόν και με τον Αλέξη Παπαβασίλη στο τιμόνι οι «ασπρόμαυροι» βάζουν γερές βάσεις για μία ομάδα που θα στηρίζεται σε γηγενείς αθλητές που αποτελούν το μέλλον του ελληνικού χάντμπολ.

«ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ»

Η παραμονή έμπειρων παικτών συνδυάστηκε με την έλευση νεαρών ταλαντούχων αθλητών διεθνών με τις μικρές εθνικές ομάδες. Κεσίδης, Μπαλτατζής, Παπαβασίλης, Τσαναξίδης, Ελευθεριάδης, Θάνος Κωστακίδης θα είναι αυτοί που θα «κουβαλήσουν» το τμήμα στη νέα εποχή του. Τόσο ο έφορος του τμήματος Γρηγόρης Πετρίδης, όσο και ο τεχνικός της ομάδας, Αλέξης Παπαβασίλης έχουν φροντίσει να δώσουν το στίγμα τους.

«Το μπάτζετ των υπόλοιπων ομάδων μπορεί να ανέβηκε όμως εμείς είμαστε εδώ να στηριχτούμε στα δικά μας παιδιά και να διεκδικήσουμε τίτλους» αναφέρει ο Γ. Πετρίδης με τον Α. Παπαβασίλη να προσθέτει: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, με ακαδημίες. Αδιαφορούμε για τα μπάτζετ των άλλων ομάδων. Σε βάθος χρόνου θα είμαστε εμείς κερδισμένοι».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Είναι δυνατόν να μην αποκτηθεί και πάλι ένας τουλάχιστον ταχυδυναμικός χαφ;

Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε συζητήσει και αναλύσει ότι στο κέντρο ο ΠΑΟΚ χρειάζεται και πιο ταχυδυναμικούς παίκτες....

Στην ίδια κατηγορία