Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Το πήρε το κορίτσι και ο Γιόνι Ότο! (pics)

Δημοφιλή

Μετά τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς που παντρεύτηκε την «εκλεκτή» της καρδιάς του στη γενέτειρά του Νις και τον Ράφα Σοάρες που ανέβηκε μετά από λίγες ημέρες τα σκαλιά της εκκλησίας στο Πόρτο, σειρά πήρε και ο Γιόνι Ότο δεδομένου πως τη χθεσινή (08.06) μέρα ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου μαζί με την Νόρμα Φερνάντες.

Άξιο αναφοράς δε πως τύπωσαν και φούτερ με τα πρόσωπά τους στο πίσω μέρος για τους καλεσμένους προκειμένου να φορέσουν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οργανώνοντας ένα ιδιαίτερο υπαίθριο πάρτι μετά το μυστήριο.

Ο Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ με τη σύζυγό του έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, επιλέγοντας να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, στον εσωτερικό διάδρομο της οποίας είχαν διακοσμήσει μία σειρά από κεράκια, μετά από λίγα χρόνια και ολοκληρώνοντας τον τρίτο «ασπρόμαυρο» γάμο του καλοκαιριού μετά τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ράφα Σοάρες.

Δείτε αναλυτικότερα τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που ανάρτησε το ζεύγος στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Φερστάπεν την Pole ο Λεκλέρκ θα εκκινήσει όμως πρώτοο!

Η ταχύτητα του διδύμου Μαξ Φερστάπεν – Red Bull Racing στην πίστα του Σπα επιβεβαιώθηκε και στις φετινές κατατακτήριες...

Στην ίδια κατηγορία