Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Μια διαφορετική συμφωνία για τον Εκόνγκ

Δημοφιλή

Σε μία ιδιαίτερη επένδυση στον Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ προχώρησε η εταιρεία αθλητικής ένδυσης PUMA, μαζί με τον επίσημο συνεργάτη λιανικής Persianas Retail (PRL), δεδομένου πως χρηματοδότησε τον φιλανθρωπικό αγώνα του Νιγηριανού κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ που έγινε προ λίγων ημερών. Επί της ουσίας, επρόκειτο για έναν ιστορικό αγώνα που σηματοδότησε τα εγκαίνια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που «τρέχει», ο οποίος επικεντρώνεται στην ανύψωση της νιγηριανής νεολαίας μέσω του αθλητισμού, της εκπαίδευσης και της ανάπτυξης σχολείων και ορφανοτροφείων.

«Τι ωραία που περάσαμε στον φιλανθρωπικό αγώνα που διοργανώθηκε. Ένα γεμάτο γήπεδο με φιλάθλους, παλιούς και νυν παίκτες και κυρίως καλή, θετική ενέργεια. Όλοι ήμασταν υπέρ του σκοπού διεξαγωγής ενός τέτοιου ματς. Αυτή είναι μόνο η αρχή και είμαι σίγουρος ότι το ίδρυμα ανυπομονεί να συνεχίσει την πρόοδο που έχει σημειωθεί και να κάνει αντίστοιχες δράσεις και στο μέλλον», ειπώθηκε χαρακτηριστικά από τον Νιγηριανό κεντρικό αμυντικό σε πρόσφατες τοποθετήσεις του.

Για τις ανάγκες του ιστορικού ματς που λάνσαρε ο φιλανθρωπικός του οργανισμός του Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ προσκάλεσε όλους τους συμπαίκτες και φίλους του από την Εθνική Νιγηρίας προκειμένου να συμμετάσχουν. Στο πλευρό του μάλιστα αξίζει να επισημανθεί πως βρέθηκαν οι Σουαλιό Μεϊτέ και Άλι Σαμάτα που ταξίδεψαν στη Νιγηρία, συμμετέχοντας στον φιλανθρωπικό αγώνα του συμπαίκτη τους και αναρτώντας αντίστοιχα φωτογραφικά στιγμιότυπα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Τισουντάλι αποχαιρέτησε την Γάνδη (pics)

Ο Ταρίκ Τισουντάλι προβάρει τα ασπρόμαυρα και μετά από μία τριετία στη Γάνδη ετοιμάζεται να γίνει ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ....

Στην ίδια κατηγορία