Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το… πέσιμο της ΑΕΚ στους διαιτητές και η αλλαγή συμπεριφοράς τους

Δημοφιλή

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του Ράζβαν Λουτσέσκου για όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου στο κυριακάτικο (19/2) ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Οι φιλοξενούμενοι ακολούθησαν μια συνήθη τακτική τους με «ντου» στα αποδυτήρια επιχειρώντας να μπουν με το ζόρι στο δωμάτιο των διαιτητών προκειμένου να κάνουν το ανάλογο bullying στους άρχοντες της αναμέτρησης, στην προκειμένη περίπτωση στον Νορβηγό Εσκάς, τους βοηθούς του αλλά και τον τέταρτο Μανούχο.

Η έγκαιρη παρέμβαση Μάκη Γκαγκάτση και Χρήστου Καρυπίδη – και η καθυστερημένη παρουσία της αστυνομίας – είχε ως αποτέλεσμα να αποφευχθεί ένα έντονο επεισόδιο. Παρόλα αυτά, ο επηρεασμός που είχαν ως στόχο οι άνθρωποι της «ένωσης» φαίνεται πως έπιασε τόπο.

Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από την διαιτητική συμπεριφορά και των τεσσάρων ρέφερι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και από το γεγονός ότι σε αυτό το διάστημα (45+6 λεπτά καθυστερήσεων) ο ΠΑΟΚ είχε μόλις δυο κερδισμένα φάουλ! Πιο συγκεκριμένα, τα κερδισμένα φάουλ στο πρώτο ημίχρονο ήταν 8-6 υπέρ της ομάδας του Λουτσέσκου, ενώ στο δεύτερο 2-9 υπέρ της ΑΕΚ. Τέλος, η μοναδική κίτρινη κάρτα των γηπεδούχων ήρθε επίσης στο δεύτερο μέρος, ενώ των «κίτρινων» στο πρώτο.


Τελευταία νέα

Ακόμη ένα βραβείο στην συλλογή του Κωνσταντέλια

Kορυφαίος στη μεγάλη νίκη- ανατροπή του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ ήταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, με τον κόσμο του Δικεφάλου...

Στην ίδια κατηγορία