Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Το ΠΑΟΚτσήδικο… στίγμα του Πόρτερ (pic)

Δημοφιλή

Ορμώμενος από την πρόσφατη μεταγραφή του στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ άδραξε την ευκαιρία προκειμένου να στείλει το πρώτο του μήνυμα ως παίκτης του «ασπρόμαυρου» ρόστερ, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram «In PAOK we trust» (σ.σ εμπιστοσύνη προς τον ΠΑΟΚ).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scoot (@kevinporterjr)

Επί του παρόντος, τα μηνύματα που απορρέουν από πλευράς ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι άκρως θετικά αναφορικά με την έως τώρα παρουσία του Κέβιν Πόρτερ, με τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Μιχάλη Γιαννακίδη, να δίνει μία πρώτη εικόνα του Αμερικανού άσου τονίζοντας πως «είναι σε πολύ καλή κατάσταση όπως φαίνεται και στις προπονήσεις. Πιστεύω θα μας βοηθήσει σε αυτό που ψάχναμε τόσον καιρό έτσι ώστε η ομάδα να πάρει μια μικρή ώθηση για να πετύχει τον στόχο της. Εμένα αυτό που με χαροποιεί είναι πως είναι πολύ χαρούμενος. Λέει ότι χαίρεται και ότι αυτό που βλέπει εδώ είναι κάτι που θα το διασκεδάσει και θα του αρέσει. Είναι κάτι που κι εμείς το ζούμε πρώτη φορά και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι ο παίκτης χαρούμενος».

Όσον αφορά το συμβόλαιο του για τους εναπομείναντες αγώνες θα λάβει το ποσό των 10.000 ευρώ, ενώ σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ συμμετάσχει τελικά στα Play Off έχει προβλεφθεί και μια μικρή αύξηση στην αμοιβή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μαργαρίτης: Η «ασπρόμαυρη» πορεία και το μέλλον (video)

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μίλησε μπροστά στην κάμερα του επίσημου ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας το ξεκίνημα του στον Δικέφαλο, αλλά και το...

Στην ίδια κατηγορία