Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Το πάλεψε με δέκα, αλλά λύγισε

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ Β πάλεψε στον Βόλο, ανέτρεψε το αρχικό προβάδισμα της Νίκης, παρότι αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 στο φινάλε.

«Noθρώς» ήταν στο ξεκίνημα του παιχνιδιού του Βόλου ο ΠΑΟΚ Β, με την τοπική Νίκη να μπαίνει πιο δυνατά, προσπαθώντας να βάλει πίεση στον Δικέφαλο, με διαδοχικές στημένες μπάλες, γύρω από την περιοχή του Ταλιχμανίδη.

Τελικά, το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε από τα έντεκα μέτρα, με τον διαιτητή Παπακωνσταντίνου να υποδεικνύει την παράβαση σε τράβηγμα του Παναγιώτου στον Παναγιωτίδη, μέσα στην περιοχή των «ασπρόμαυρων», στο 11′.

Ο Μιράντα ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους. Ο ΠΑΟΚ Β κλήθηκε να βγάλει αντίδραση και προσπάθησε κυρίως με βαθιές μπαλιές να σημαδέψει τον Στέφανο Τζίμα, που ωστόσο δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα.

Συνολικά, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που διατηρούσαν την κατοχή της μπάλας, χωρίς να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί, μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Μια στημένη μπάλα στο 41′ ήταν αρκετή για να φέρει το γκολ της ισοφάρισης, μετά από εκτέλεση φάουλ του Νίκα Νινούα από τα δεξιά.

Ο Δαρέλας έκανε την κίνηση στο δεύτερο δοκάρι, μετά την πρώτη κεφαλιά του Παναγιωτου, και με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Γκαραβέλη για να διαμορφώσει το 1-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όλα έδειχναν να πηγαίνουν στραβά, αφού μόλις στο 48′, ο διαιτητής Παπακωνσταντίνου έβγαλε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Τσοπούρογλου, βλέποντας θέατρο σε πτώση του στην περιοχή.

Ο Δικέφαλος παρά το αγωνιστικό μειονέκτημα, κατάφερε να βρει το γκολ με τον Στέφανο Τζίμα να φεύγει στην κόντρα μετά από ασίστ του Δαρέλα, για να γράψει το 1-2, στο 51′.

Όπως είναι λογικό, μετά από αυτό το τέρμα οι γηπεδούχοι, που είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα, πήραν τα ηνία του αγώνα και έψαξαν την άμεση ισοφάριση, και κατάφεραν να την βρουν στο 62′, με τον Πολίτη, μετά από ασίστ του Ριμπέιρο.

Παρότι με δέκα ποδοσφαιριστές, ο ΠΑΟΚ Β έφτασε μια ανάσα από το τρίτο γκολ, με τον Γκαραβέλη να σταματά τον Τζίμα σε τετ α τετ, στο 66′.

Έκτοτε ο Δικέφαλος περιορίστηκε, φυσιολογικά, προσπάθησε να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο την πίεση των γηπεδούχων, αλλά είδε τον Μιράντα στο 88′ να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ, στερώντας του τον βαθμό της ισοπαλίας, και διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Oι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Μπαχανάκ, Ανδρέου (63′ Στίκας), Αναστασίου, Κυριακίδης (63′ Λίταινας), Παναγιωτίδης, Πέττας (54′ Ριμπέιρο), Πολιτης, Μιράντα (89′ Γαβριηλίδης), Μοράρ (63′ Τζιόρας).

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Τσοπούρογλου, Σελιμάι (68′ Δεληγιάννης), Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Νινούα (68′ Τσίκος), Γρόσδης (49′ Μανωλιούδης), Δαρέλας (68′ Ρουμιάντσεφ), Γκούμας (57′ Σπυράκος), Τζίμας.


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία