Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Το μόνο πράγμα, που έχει να σκέφτεται ο Κωνσταντέλιας

Δημοφιλή

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει γίνει διάσημος στην ποδοσφαιρική Ελλάδα και σιγά-σιγά στην Ευρώπη. Απέκτησε όνομα και αυτό τώρα πρέπει να το διαχειριστεί.

Το τελευταίο διάστημα συζητιέται έντονα η μη παρουσία του στην Εθνική ομάδα και όσα έγιναν με τον Πογιέτ. Από τον Σεπτέμβριο ακόμη, αλλά και τον Οκτώβριο. Δεν έχει σημασία να αναλύσουμε τα… πώς και τα γιατί. Δεν έχει σημασία να πάρουμε και θέση αν έπρεπε να παίξει ή δεν έπρεπε. Το σημαντικό για τον νεαρό άσο είναι να μαθαίνει από όλες τις καταστάσεις και να ξεπερνάει κάθε εμπόδιο με τέτοιο τρόπο που θα αξιοποιεί τις εμπειρίες του, ώστε την επόμενη φορά να είναι όλα πιο εύκολα.

Ο Κωνσταντέλιας δεν πρέπει να χρησιμοποιεί δικαιολογίες για οποιοδήποτε εμπόδιο συναντά στην καριέρα του. Και αυτά που τώρα έγιναν στην Εθνική ήταν απλά… εμπόδια που οφείλει να ξεπεράσει.

Το μόνο που έχει να σκέφτεται είναι η δουλειά και η ατομική του βελτίωση. Γιατί ξέρει κι εκείνος ότι έχει πολλά να μάθει, αρκεί να ακούει.


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία