Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Το μήνυμα του Τοπμόλερ ενόψει ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Με μια εντός έδρας ήττα από την Στουτγάρδη επέστρεψε από τη διακοπή η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που πλέον έχει μπροστά της τον «τελικό πρώτης θέσης» με τον ΠΑΟΚ στη Γερμανία. Ο Δικέφαλος ξεκινά την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τους Γερμανούς, που αναζητούν αντίδραση, μετά την εντός έδρας ήττα, με τον προπονητή τους, Ντίνο Τοπμόλερ να σημειώνει χαρακτηριστικά πως «Τώρα θα δείξουμε τη σωστή αντίδραση». Παράλληλα, προσπάθησε να αφαιρέσει μέρος της πίεσης από την πλάτη των ποδοσφαιριστών του, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, για τη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για το ερχόμενο Champions League.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε:

«Όλο θα ήθελαν να παίξουμε στo Champions League, αλλά για εμάς είναι κάτι μακρινό αυτή τη σεζόν. Χάσαμε μερικούς πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές κι έχουμε φτιάξει μια νεανική, συναρπαστική και υψηλού επιπέδου ομάδα, που αναπτύσσεται προς τη σωστή κατεύθυνση. Δημιουργούμε κάτι νέο και ναι, φυσικά και θέλουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή στην πρώτη τάξη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου».


Τελευταία νέα

Το Χαριλάου πηγαίνει στον ΠΑΟΚ

Η Super League όπως συνηθίζει όλη τη χρονιά ετοίμασε τις προαναγγελίες των αγώνων. Φυσικά, από αυτές δεν θα μπορούσε να...

Στην ίδια κατηγορία