Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας

Δημοφιλή

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε μέσω mail ενημέρωση προς τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για τα νέα μέτρα που ισχύουν για την είσοδο στα γήπεδα, ζητώντας να υπάρχει απόλυτη προσοχή, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος τιμωρίας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας:

«Ο κόσμος επέστρεψε στην Τούμπα! Σας ευχαριστούμε για την άψογη συμπεριφορά σας και την τήρηση όλων των νέων μέτρων!

Στόχος όλων μας πλέον είναι να διατηρήσουμε το γήπεδο μας ανοιχτό ενόψει της δύσκολης συνέχειας και να είμαστε δίπλα στην ομάδα μας

Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση, καθώς το παραμικρά λάθος μπορεί νσ στερήσει από χιλιάδες το δικαίωμα να δουν την ομάδα τους από κοντά.

Δεν πρέπει να δώσουμε σε κανέναν την αφορμή να στερήσει από την ομάδα μας mv ενέργεια της γεμάτης Τούμπας.

Οι τιμωρίες και οι ποινές εφαρμόζονται άμεσα και μπορεί να στερήσουν από την ομάδα να παίξει με τον κόσμο στο πλευρό της τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Βάσει της νέας νομοθεσίας κανείς δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο Χωρίς να έχει στην κατοχή του ονομαστικά εισιτήριο. Αυτό ισχύει πλέον και για τα παιδιά κάθε ηλικίας. Σας παρακαλούμε να μην έρθετε με τα παιδιά σας στο γήπεδο, αν δεν έχουν εισιτήριο στο όνομά τους.

Φροντίστε να προμηθευτείτε έγκαιρα εισιτήριο, καθώς η ζήτηση είναι μεγάλη και μπορεί να μην βρείτε εισιτήριο στην θύρα που επιθυμείτε.
Επίσης τα εισιτήρια διαρκείας δεν μπορούν να μεταβιβαστούν ή να χρησιμοποιηθούν από άλλον πέραν του κατόχου.

Η αστυνομία θα προβεί σε ελέγχους ταυτοπροσωπίας. όπως έκανε και κόντρα στον Παναθηναϊκά. Ο φίλαθλος που θα βρεθεί με εισιτήριο σε άνομα άλλου στο γήπεδο θα δεχθεί πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εισιτηρίου, ο δικαιούχος του εισιτηρίου θα δεχθεί το ίδιο πρόστιμο, ενώ και στους δύο θα επιβληθεί ποινή αποκλεισμού για έξι μήνες από το γήπεδο και π ΠΑΕ Θα δεχθεί ποινή κλεισίματος της Θύρας στην οποία έγινε η παράβαση.

Είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε την ομάδα μας με τη φωνή μας και το πόθος και να διασφαλίσουμε πως η Τούμπα θα μείνει ανοιχτή ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη

ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι αριθμοί των φορ του ΠΑΟΚ λένε την αλήθεια

Μπορεί να λένε πως οι αριθμοί είναι ο καλύτερος τρόπος για να πεις ψέματα, ωστόσο κάποιοι δεν μπορούν να...

Στην ίδια κατηγορία