Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Το μέλλον του Λουτσέσκου: Ο Ιβάν θέλει κι ο Ρουμάνος το σκέφτεται όλο και πιο θετικά

Δημοφιλή

Πέντε χρόνια στον ΠΑΟΚ! Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει γράψει ιστορία με όλα τα επιτεύγματά του στον πάγκο του Δικεφάλου του Βορρά και το μεγάλο θέμα είναι αν θα συνεχίσει ή όχι… Το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου ήδη απασχολεί και η FORZA θα παραθέσει τα μέχρι στιγμής δεδομένα…

Δεν είναι απλή υπόθεση. Δεν είναι ένα συμβόλαιο όπως όλα τα άλλα, αφού και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είναι όποιος και όποιος για τον ΠΑΟΚ, το παρόν και το μέλλον του. Επιπροσθέτως είναι και αυτή η σχέση που έχει με τον Ιβάν Σαββίδη που πραγματικά τον καθιστά ξεχωριστό. Ο Σαββίδης είναι ο σημαντικότερος άνθρωπος για τον ΠΑΟΚ, οι δικές του αποφάσεις και η πολιτική του καθορίζουν τα πάντα και επειδή ο Λουτσέσκου είναι εκείνος ο άνθρωπος και ο επαγγελματίας που έχει κερδίσει περισσότερο από καθένα την εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη, γι΄ αυτό και το θέμα του συμβολαίου είναι ό, τι σημαντικότερο για το επόμενο διάστημα.

Ο ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ

Λογική και αυτονόητη η επιθυμία του ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα του ιδιοκτήτη. Αλίμονο… Ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει ότι θα κάνει τα πάντα για να συνεχιστεί αυτή η επιτυχημένη συνεργασία και μετά το καλοκαίρι του 2024.  Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ επανέφερε τον Ρουμάνο προπονητή το 2021 ξεπερνώντας όσα είχαν γίνει το 2019 και εννοείται ότι ΔΕΝ το μετάνιωσε. Ο Λουτσέσκου είναι ο καλύτερος ποδοσφαιρικός συνεργάτης του, είναι επιτυχημένος, βοηθάει τον ιδιοκτήτη να έχει ήσυχο το κεφάλι του για την ομάδα και φυσικά είναι εκείνος που ακούει και εμπιστεύεται. Ο Σαββίδης έχει πάρει την απόφασή του και ήδη, εδώ και πολλούς μήνες δουλεύει ώστε να διαμορφωθούν όλες εκείνες οι συνθήκες που θα τον βοηθήσουν να συμφωνήσει με τον Λουτσέσκου όταν θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με αυτό το θέμα.

Η ΣΚΕΨΗ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Αν η κουβέντα περί ανανέωσης γινόταν το περασμένο καλοκαίρι, ο Λουτσέσκου θα απαντούσε γρήγορα και αρνητικά Αλήθεια είναι ότι είχε κουραστεί και έβγαζε μια απογοήτευση για εκείνο το διάστημα και την προοπτική για το μέλλον. Ο καιρός πέρασε, η ομάδα του βοήθησε την ΠΑΕ να ανεβάσει το επίπεδο και το όραμα έχει επιστρέψει σε όλους. Φυσικά και στον Λουτσέσκου που σκέφτεται καλύτερα το μέλλον του στην ομάδα που αγάπησε με τόσο πάθος, όσο αυτό που φανερώνεται κάθε ώρα και στιγμή. Ένα δεδομένο αυτό με το δέσιμο όπως και το ότι ο Λουτσέσου θα μιλήσει και θα ξεκαθαρίσει πρώτα με τον ΠΑΟΚ και μετά θα κάνει (αν κάνει) οποιαδήποτε άλλη κίνηση. Από εκεί και πέρα στις τελευταίες του δηλώσεις φανέρωσε και άλλη μία διάθεση: Να πάει αυτή η συζήτηση με τον Σαββίδη, όσο πιο πίσω γίνεται: «Θα ήταν ιδανικό να μιλούσαμε μετά το τέλος της σεζόν! Αυτό μάλλον δεν θα είναι δυνατό, οπότε θα το κάνουμε κάποια στιγμή τον Απρίλιο. Τότε θα πάρουμε την απόφαση».

Άρα… Ο Ρουμάνος προπονητής θα ήθελε να μην επηρεάζεται από τέτοιες συζητήσεις στη διάρκεια της χρονιάς, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ όμως θέλει να ξέρει αν θα έχει ή όχι προπονητή από νωρίς. Γι αυτό και με βάση όλες τις πληροφορίες της FORZA θα θέσει το θέμα από νωρίς, ίσως και από το Δεκέμβριο. Θα παρουσιάσει το πλάνο του, θα θυμίσει τις πράξεις που δείχνουν ότι οραματίζεται τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή κάτι που καίει και τον Λουτσέσκου, με τον Σαββίδη να αισιοδοξεί ότι θα έχει θετικό αποτέλεσμα και σε αυτή την διαπραγμάτευση.

Συμπερασματικά: Όσο πιο νωρίς κριθεί αυτή η συζήτηση τόσο πιο πολλές οι πιθανότητες παραμονής. Οι πιθανότητες παραμονής μεγαλώνουν κάθε εβδομάδα και περισσότερο, όσο μεγαλώνει και η προοπτική της ομάδας να πρωταγωνιστήσει και τα επόμενα χρόνια. Διαπραγμάτευση στην οποία συμμετέχει ο Σαββίδης, δύσκολα να μην φέρει το επιθυμητό για εκείνον αποτέλεσμα…

Για να δούμε…

 


Τελευταία νέα

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη θα γίνει στο...

Στην ίδια κατηγορία