Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το «Like» του Αλμέιδα στον Οντουμπάτζο

Δημοφιλή

«Από Μάρτη καλοκαίρι» λέει ο θυμόσοφος λαός και στην ΑΕΚ, έχουν ήδη κάνει τις πρώτες σκέψεις με επίκεντρο την μετάγγιση νέου… αίματος στο δεξί άκρο της άμυνας.

Το συμβόλαιο του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ με την Ένωση λήγει το καλοκαίρι και δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Ο Γάλλος μπακ δεν έχει «τρελάνει» τους «κιτρινόμαυρους» με τις εμφανίσεις τους και θεωρείται απίθανο να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης και να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Η ΑΕΚ θα βγει στη γύρα για αναζήτηση νέου δεξιού οπισθοφύλακα κι ένα από τα ονόματα που θα «παίξουν» είναι και του Μόουζες Οντουμπάτζο.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής διανύει μια εξαιρετική σεζόν με τον Άρη που κάθε άλλο παρά απαρατήρητη έχει περάσει από τον Ματίας Αλμέιδα που παρεμπιπτόντως (κι ας το θυμόμαστε αυτό) τσεκάρει πιο…ζεστά περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στην ελληνική Super League.

Στην προκειμένη περίπτωση και σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο Αργεντινός τεχνικός έχει να λέει τα καλύτερα στις ιδιαίτερες συζητήσεις του για τον Αγγλό -Νιγηριανό ταχυδυναμικό μπακ του Άρη και με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Ο Οντουμπάτζο εξελίχθηκε την τρέχουσα σεζόν σε έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες του Άρη κι αποτελεί την βασική επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας.

Μάλιστα όποτε κλήθηκε έπαιξε με επιτυχία και στο ρόλο του στόπερ. Την φετινή χρονιά μετράει 30 παιχνίδια με τον Άρη, ενώ πέρυσι έπαιξε 31 αγώνες (2 γκολ και 1 ασίστ).

Ο Αλμέιδα πήρε live γεύση από τον αμυντικό του Άρη στα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων και το σχετικό report υπάρχει αποθηκευμένο στο συρτάρι του.

Ο Οντουμπάτζο διαθέτει παραστάσεις από την Αγγλία έχοντας φορέσει τις φανέλες των Χαλ Σίτι, ΚΠΡ, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Μπρέντφορντ.

Το συμβόλαιό του με τον Άρη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ΄25, ωστόσο όπως μας έχει διδάξει πολλάκις η ιστορία, όλοι οι παίκτες σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό ντουνιά έχουν την τιμή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία