Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Tο κύπελλο… τώρα αρχίζει

Δημοφιλή

Ο πρώτος προημιτελικός κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού πρόκειται να διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας σήμερα στις 20.30. Σήμερα επίσης θα γίνουν και οι άλλοι τρεις προημιτελικοί: Απόλλων Παραλιμνίου-Λαμία (14.00), ΑΕΚ-Πανσερραϊκός (17.30) και Ολυμπιακός-Αρης (19.00).

Ειδικά φέτος η διοργάνωση του κυπέλλου έχει αποκτήσει μεγαλύτερη αίγλη. Ο λόγος; Η ομάδα, που θα το κατακτήσει, θα συμμετάσχει το επόμενο καλοκαίρι στο Γιουρόπα Λιγκ, κι όχι στο Κόνφερενς Λιγκ και, μάλιστα, από τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να κάνει δύο (κι όχι τρεις) προκρίσεις για να μπει στους ομίλους.

Εφόσον, βέβαια, ο τροπαιούχος θα είναι μια από τις δύο ομάδες, που θα έχουν τερματίσει στην πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος (θα αγωνιστούν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ), τότε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ θα καταλήξει στον 3ο της Σούπερ Λιγκ.


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία