Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το… ξεκαθάρισε ο Τζίμας!

Δημοφιλή

Ο Στέφανος Τζίμας φιλοξενήθηκε σε εκπομπή της ΕΡΤ3, με αφορμή το παιχνίδι της Κ19 της Εθνικής ομάδας κόντρα στην Νορβηγία, όπου ηττήθηκε με 5-4, με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ να πετυχαίνει δύο τέρματα. Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε πως παρ’ όλο το 5-0 του πρώτου μέρους, υπήρχε πίστη για την ανατροπή, ενώ σε ερώτηση για τις… σειρήνες από το εξωτερικό τόνισε πως: «Δεν με ενδιαφέρει αν με θέλει κάποια ομάδα στο εξωτερικό, εγώ είμαι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η γεύση ήταν πικρή, αξίζαμε κάτι παραπάνω και αν είχαμε πέντε λεπτά ακόμα θα το γυρνούσαμε. Στα αποδυτήρια στο ημίχρονο δεν ήμουν μέσα γιατί έκανα ζέσταμα.

Είπαμε όμως με τα υπόλοιπα παιδιά πάμε να τα δώσουμε όλα γιατί μπορούσαμε να το γυρίσουμε. Η Νορβηγία είναι μία πολύ καλή ομάδα, όμως ξέραμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο μπορούμε να μειώσουμε το σκορ και να διεκδικήσουμε κάτι από το παιχνίδι».

Για το μικρό της ηλικίας του:

«Η ηλικία δεν έχει σχέση και είναι απλά ένας αριθμός. Στην ζωή μου όλα πάνε με γρήγορους ρυθμούς και πηγαίνω βήμα-βήμα. Τώρα είμαι αφοσιωμένος στο Euro και μόλις τελειώσει θα αφοσιωθώ στον ΠΑΟΚ. Ο Χάαλαντ είναι το πρότυπό μου και ο αγαπημένος μου παίκτης».

Για το παιχνίδι με την Ισπανία:

«Όπως είδαμε την Ισπανία είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Το πηγαίνω βήμα-βήμα και μόλις τελειώσει το Euro θα αφοσιωθώ στον ΠΑΟΚ».

Για το σχολείο και πόσο δύσκολο είναι να αφοσιωθεί και εκεί:

«Σίγουρα το σχολείο είναι προτεραιότητα για μένα και θέλω να είμαι καλός και σε αυτό το κομμάτι».

Για τις… σειρήνες από το εξωτερικό:

«Δεν με ενδιαφέρει αν με θέλει κάποια ομάδα στο εξωτερικό, εγώ είμαι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία