Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Το Kick Boxing έγινε «ασπρόμαυρο»

Δημοφιλή

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε την επανασύσταση του τμήματος Kick Boxing.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, ανακοινώνει την επανασύσταση του τμήματος Kick Boxing, το οποίο ξεκινά και πάλι τη λειτουργία του, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο το εύρος των αθλημάτων του Συλλόγου μας.

Με επικεφαλής προπονητή τον Παύλο Κοχλιαρίδη, το τμήμα Kick Boxing αναγεννιέται και ξεκινά την δράση του, θέλοντας να αγκαλιάσει όσο το δυνατόν περισσότερους αθλητές αλλά και να δυναμώσει ακόμα περισσότερο την Οικογένεια των Βαρέων Αθλημάτων του ΠΑΟΚ.

Λίγα λόγια για τον Παύλο Κοχλιαρίδη…

Τα τελευταία δώδεκα έτη ασχολείται επαγγελματικά με το Kick Box συμμετέχοντας σε επαγγελματικούς αγώνες σε Ελλάδα, Ευρώπη και παγκοσμίως.

Η μεγαλύτερη επιτυχία του ήταν η συμμετοχή στον ημιτελικό της Ολυμπιάδας του αθλήματος, το καλοκαίρι του 2023 για τα προκριματικά του One Championship.

Έχει συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες για παγκόσμιους τίτλους καθώς και πανευρωπαϊκούς.

Οι πρώτες διακρίσεις στα 21 του χρόνια ήταν μέσα από διασυλλογικούς αγώνες. Συμμετοχές σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ελλάδος επί έξι συναπτά έτη, όπου κατακτήθηκαν τέσσερα χρυσά μετάλλια Α’ Ανδρών και ένα ασημένιο δεύτερης θέσης.

Ο Γενικός Αρχηγός Βαρέων Αθλημάτων του ΠΑΟΚ, Χάρης Μάλλιος, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Η επανασύσταση του συγκεκριμένου τμήματος έχει ως σκοπό να δυναμώσει ακόμα πιο πολύ τα Βαρέα Αθλήματα, να αναδείξει την μαχητικότητα μας, και σαφέστατα να κάνει και σε αυτό τον χώρο την διαφορά, ώστε να ακουστεί και εκεί το «ΠΑΟΚΑΡΑ!» όσο πιο δυνατά γίνεται. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Αθανάσιο Κατσαρή, για την εμπιστοσύνη του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία