Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το «καθάρισε» από νωρίς

Δημοφιλή

Με δύο γκολ, που σημείωσε στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, ο ΠΑΟΚ προσπέρασε χωρίς μεγάλη δυσκολία το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0.

O Δικέφαλος έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του, αφού μόλις στο 1΄ ο Ζίβκοβτιτς απείλησε τον Αθανασίου.

Στο 8΄ ο Ράφα Σοάρες εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά κι ο Ινγκασον με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου ο ΠΑΟΚ είχε ήδη διπλασιάσει τα τέρματά του. Ο Ολιβέιρα ανατράπηκε στην περιοχή κι ο Σβαμπ αξιοποίησε το πέναλτι που καταλογίστηκε. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να κλείσουν το ημίχρονο με ακόμη περισσότερα γκολ, αλλά οι Κωνσταντέλιας (23΄), Ολιβέιρα (40΄) και Ινγκασον (41΄) έχασαν σημαντικές ευκαιρίες.

Στο β΄ ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν λιγότερο παραγωγικός, χωρίς όμως να νιώσει απειλή από τους φιλοξενούμενους.

Στο 50΄ ο Ροσέρο μπήκε από τα δεξιά κι ο Κοτάρσκι έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκης (64΄ Νέσμπεργκ), Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Σβαμπ, Ελ Καντουρί (71΄ Φιλίπε Σοάρες), Κωνσταντέλιας (79΄ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (79΄ Τόμας).

ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Μπιλμπάο, Λώλης (81΄ Παμλίδης), Ροσέρο (90΄ Τσάβος), Εραμούσπε, Φοφανά (46΄ Μορέιρα), Λιάσος (90΄ Τσίρης), Μπάλαν (64΄ Σταματελόπουλος).

 


Τελευταία νέα

Πρόωρη «λύση» της συνεργασίας του Ουάρντα με Πανσερραϊκό

Την πρόωρη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αμρ Ουάρντα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός στα social media...

Στην ίδια κατηγορία