Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τα νεότερα για Γιόρνα

Δημοφιλή

Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Κηφισιάς με 3-0 στο Παλατάκι, με τον προπονητή του Δικεφάλου, Γιόσκο Μιλενκόσκι να αναφέρεται στον τραυματισμό του Γιόρνα και να τονίζει πως πολύ δύσκολα θα παίξει στο παιχνίδι της Τετάρτης (9/11) κόντρα στην Μοντάνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο κανάλι της ΕΣΑΠ ο προπονητής του Δικεφάλου:

«Στο πρώτο και στο τρίτο σετ ήταν εύκολα, όμως στο δεύτερο είχαμε πρόβλημα, όπως έγινε και με τον Πήγασο. Στο δεύτερο σετ για κάποιο λόγο πάντα παίζουμε έτσι.

Το πρόβλημα είναι ο τραυματισμός του Γιόρνα, γιατί σε τέσσερις μέρες παίζουμε με την Μοντάνα. Νομίζω θα μείνει μια εβδομάδα εκτός. Δεν είναι τόσο σοβαρό, αλλά δεν πιστεύω ότι θα παίξει με Μοντάνα. Βέβαια, δεν πειράζει γιατί έχουμε τον Ράπτη, τον Σωτηρίου και τον Μούχλια.

Τώρα από εδώ και πέρα θα έχουμε κάθε τρεις μέρες παιχνίδι. Η Μοντάνα είναι στην πρώτη θέση του βουλγαρικού πρωταθλήματος και είναι καλή ομάδα.

Την έχουμε παρακολουθήσει και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να είμαστε έτοιμοι την Τετάρτη. Μετά πάμε στην Κρήτη (σ.σ. κόντρα στον ΟΦΗ), μετά πάλι Βουλγαρία, μετά θα έρθει εδώ η Σκύδρα, αλλά εντάξει συνεχίζουμε».


Τελευταία νέα

Τέλος από τη Νότιγχαμ ο Κλάτενμπεργκ

Με επίσημη ανακοίνωση του ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον συμβουλευτικό ρόλο σε θέματα διαιτησίας που είχε στην...

Στην ίδια κατηγορία