Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το κάλεσμα του Α.Σ. ΠΑΟΚ στους ΠΑΟΚτσήδες του εξωτερικού!

Δημοφιλή

Οι γυναίκες του ΠΑΟΚ δίνουν ιστορικό παιχνίδι αύριο (9/9) στις 19:00 ώρα Ελλάδος κόντρα στην Σεντ Πόλτεν, στην έδρα της αυστριακής ομάδας, για τον τελικό του ένατου ομίλου στο Round 1 του UEFA Women’s Champions League. Ο Δικέφαλος με νίκη θα πάρει την πρόκριση στο Round 2 της διοργάνωσης, ενώ με ήττα θα αποχαιρετήσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι. Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ μέσω της επίσημης ιστοσελίδα του κάνει κάλεσμα στους οπαδούς του Δικεφάλου από το εξωτερικό, ώστε να στηρίξουν την ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη και όλοι μαζί να πανηγυρίσουν μια μεγάλη και ιστορική πρόκριση.

Αναλυτικά ο Α.Σ. ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» δίνουν μεγάλη… μάχη για την πρόκριση στο Round 2 του UEFA Women’s Champions League, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 (18:00 τοπική Αυστρίας), στη NV Arena, κόντρα στην St. Polten.

Ο ΠΑΟΚ καλεί τους πολυπληθείς φιλάθλους του εξωτερικού στις γειτονικές χώρες της Αυστρίας, και ειδικότερα τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Βιέννης, ο οποίος δείχνει πάντα έμπρακτα την αγάπη του για τον Δικέφαλο, να δώσουν δυναμικό παρών στη NV Arena, προκειμένου να ωθήσουν τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» προς την πρόκριση.

Η διεύθυνση του γηπέδου διεξαγωγής του αγώνα είναι: Bimbo-Binder-Promenade 9, 3100 St. Pölten, Austria.

Για περισσότερες πληροφορίες: Κωνσταντίνος Βαρδαλής (έφορος τμήματος): 6975203390

Όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες του εξωτερικού, ενωμένοι για την πρόκριση!»


Τελευταία νέα

Η πρωτιά του ΠΑΟΚ στα Play Off

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που φέτος παρά το γεγονός πως τα φορ του δεν είχαν και τόσο συχνή...

Στην ίδια κατηγορία