Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τάισον, Κωνσταντέλιας ή Κοτάρσκι; (video)

Δημοφιλή

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο Τάισον και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι θα δώσουν «μάχη» για το βραβείο του PAOK TV Play of the Month Ιουλίου/Αυγούστου.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Τρεις ποδοσφαιριστές θα παλέψουν για το PAOK TV Play of the Month Ιουλίου/Αυγούστου. Εσείς θα κρίνετε το τελικό αποτέλεσμα. Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής; Πάμε!

Πρώτος υποψήφιος ο Ντόμινικ Κοτάρσκι. Ο Κροάτης κίπερ στην Ιερουσαλήμ κόντρα στην Μπεϊτάρ ήταν καθοριστικός, καθώς απέκρουσε με καταπληκτικό τρόπο το πέναλτι του Σούα και κράτησε όρθιο τον Δικέφαλο.

Επόμενος υποψήφιος, o Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο νεαρός εξτρέμ του Δικεφάλου στο ίδιο παιχνίδι κόντρα στην Μπεϊτάρ μπήκε ως αλλαγή στο 76′ και με μία εξαιρετική ντρίμπλα, διέλυσε τον αντίπαλο αμυντικό κι οδήγησε τον Τομά στο να «πετύχει» το δεύτερο αυτογκόλ της βραδιάς.

Last but not least… ο Τάισον. Ο Βραζιλιάνος στο παιχνίδι κόντρα στη Χαρτς στο γήπεδο της Τούμπας έκανε μια υπέροχη ενέργεια. Έκλεψε τη μπάλα στην περιοχή του Δικεφάλου, έκανε σπριντ από τη μία περιοχή στην άλλη και την κατάλληλη στιγμή πήρε την ασίστ από τον Μπράντον και έκανε το 4-0».

Μπορείτε να ψηφίσετε ΕΔΩ.


Τελευταία νέα

Ξεκινά το πολυήμερο ρεπό στον ΠΑΟΚ

Σε εορταστικούς ρυθμούς βρίσκεται ο ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα Play off και περιμένει...

Στην ίδια κατηγορία