Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Το ήθελε, το πήρε

Δημοφιλή

Με 11-7 υπερίσχυσε εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ του Παλαιού Φαλήρου για τη 12η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών.

Παλαιό Φάληρο (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Τζώρτζης, Σέιν 1, Καλής, Κλήμος, Καραβιώτης, Παπαδόπουλος Γ., Ντε Φρέιτας 5, Χαλυβόπουλος Ιπ., Λιαπάκης 1, Τσαχιλίδης, Τσαγκάρης, Μητράκης, Κοντονής, Κόκκινος.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χταζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς, Προσινικλής, Μαρινάγης, Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς 2, Σγουρίδης 2, Μπαγλατζής, Προσινικλής 1, Κούπμαν 4, Κουγούνης, Μανθογιάννης.

Στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, τόνισε: «Τα παιδιά έπαιξαν φέτος για πρώτη φορά σ’ ένα ημίχρονο τόσο καλά, και περιορίσαμε τον αντίπαλο σε παθητικό ρόλο. Νομίζω πως το πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που μας έδωσε και το τρίποντο. Είμαι ικανοποιημένος, απλά θα ήθελα να υπάρχει ανάλογη συνέχεια και στα τελευταία δύο οκτάλεπτα, αυτό είναι καθαρά αγωνιστικό θέμα, το οποίο θα αρχίσουμε να λύνουμε από εβδομάδα. Η αλήθεια είναι ότι πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο, το οποίο θέλαμε, και το οποίο θα φέρει ηρεμία. Ξέρουμε ότι είμαστε οριστικά στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας στην επόμενη φάση, και από Δευτέρα θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για αυτά τα παιχνίδια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία