Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Το ήθελε περισσότερο και το πήρε!

Δημοφιλή

Διατηρώντας την πρωτοπορία στο σκορ καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο ΠΑΟΚ νίκησε στο Παλατάκι την ΑΕΚ με 81-73 και ισοφάρισε τη σειρά των αγώνων σε 1-1.

Οι ασπρόμαυροι ξεκίνησαν δυνατά και είχαν ως κύριο επιθετικό τους… «όπλο» την ικανότητά τους στα τρίποντα. Λοβ και Τσαλμπούρης πέτυχαν σημαντικούς πόντους, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να πάει στην πρώτη περίοδο με 26-22.

Στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει μια διαφορά έξι πόντων, χάρη σε καλές άμυνες και σωστές αποφάσεις στην επίθεση. Έτσι, το δεύτερο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με το 40-34 υπέρ του Δικεφάλου.

Στην τρίτη περίοδο, ο Νώντας Παπαντωνίου είχε ένα…ρεσιτάλ πετυχαίνοντας δύο δίποντα και ένα τρίποντο, διατηρώντας τη διαφορά του ΠΑΟΚ, έχοντας καταλυτικό ρόλο, με τους Λοβ και Γκρίφιν στον πάγκο.

Το σκορ παρέμεινε σε χαμηλό επίπεδο, με τον Δικέφαλο να προσπαθεί να παίξει μυαλωμένη επίθεση, καταφέρνοντάς το σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο με κάποιες καλύτερες αποφάσεις επιθετικά, θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα. Ο Λοβ στην τελευταία επίθεση σκόραρε για ακόμη μια φορά για το 60-55, σκορ με το οποίο έκλεισε η τρίτη περίοδος.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Δικέφαλος έπαιξε με πάθος και βρήκε δύο σπουδαία τρίποντα με τους Γκρίφιν και Μπιτς, τα οποία του έδωσαν προβάδισμα δέκα πόντων, 4 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Δεν άλλαξε κάτι ως το φινάλε της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη με 81-73 και πλέον όλα θα κριθούν στο τρίτο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Τα δεκάλεπτα: 26-22, 40-34, 60-55, 81-73.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Φιορεντίνα «πέταξε» εκτός τελικού την Μπριζ

Η Φιορεντίνα έβγαλε ποιότητα, πάθος, έμεινε όρθια στο «Γιαν Μπρέιντελ» και στις 29 του μήνα στην Αθήνα, στην OPAP...

Στην ίδια κατηγορία