Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

«Το γήπεδο είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τον τελικό»

Δημοφιλή

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «City Of Primo» και στην εκπομπή «Full επίθεση» παραχώρησε δηλώσεις ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ο οποίος εργάζεται στο AEL FC Arena ως τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή Λάρισας, Δημήτρης Καπετανόπουλος.

Ο άλλοτε παίκτης του Δικεφάλου αναφέρθηκε για το σενάριο να διεξαχθεί εκεί ο τελικός, ενώ φυσικά μίλησε και για φετινή εικόνα των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την δυνατότητα να διεξαχθεί στο AEL FC Arena ο τελικός:

«Οι εσωτερικοί χώροι του γηπέδου είναι σε άριστη κατάσταση. Είναι μέσα στα 3-4 καλύτερα γήπεδα της Ελλάδας. Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και όταν διεξαχθεί ο τελικός θα είναι σε άψογη κατάσταση. Τα πλαστικά καθίσματα είναι σε καλή κατάσταση. Στα δερμάτινα από την άλλη υπάρχει μια φυσιολογική φθορά.

Είναι έτοιμο το γήπεδο να φιλοξενήσει τον τελικό. Είναι ένα γήπεδο αγγλικού στιλ. Τα πέταλα δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, οπότε είναι ένα από τα πιο ασφαλή γήπεδα. Αν η αστυνομία κάνει ένα καλό σχέδιο και οι οργανωμένοι μπουν σε διαφορετικές ώρες θεωρώ πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Το ότι η ΑΕΛ παίζει στο Αλκαζάρ και όχι στο AEL FC Arena είναι θέμα του ιδιοκτήτη του γηπέδου και της διοίκησης της ΑΕΛ. Για μένα θα έπρεπε να παίζει η ΑΕΛ σε αυτό το γήπεδο. Το γήπεδο έχει τα πάντα. Πολύ καλά αποδυτήρια, αίθουσα Τύπου, χώροι προθέρμανσης για τους παίκτες μέσα στα αποδυτήρια.

Είναι πολύ νωρίς να πει κανείς αν υπάρχει θετικό ή αρνητικό κλίμα. Πιστεύω μετά τα γεγονότα του Βόλου όλοι θα είναι πιο υποψιασμένοι. Και οι δύο ΠΑΕ και η αστυνομία. Αν ο τελικός γινόταν στο Αλκαζάρ τότε θα εμπλεκόταν ο δήμαρχος γιατί είναι ΕΑΚ, όμως τώρα τον πρώτο λόγο έχει ο Πιλαδάκης».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Εγώ τον ΠΑΟΚ τον βλέπω πολύ καλά. Υπάρχει ομοιογένεια, οι παίκτες τρέχουν. Είναι πολύ καλά δουλεμένη η ομάδα. ήταν λάθος η προσέγγιση του αγώνα με την ΑΕΚ. Του στοίχισε το build-up γιατί πήγε να το κάνει σε υπερβολικό βαθμό.

Η ΑΕΚ πιέζει ψηλά, κλέβει μπάλες και βάζει γκολ. Ειδικά μετά την αποβολή του Κάργα έπρεπε να αλλάξει η προσέγγιση του αγώνα από τον ΠΑΟΚ. Με διαφορετική προσέγγιση πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να φύγει με βαθμό ή βαθμούς. Θα έπρεπε να βρεθεί άλλος τρόπος. Το παιχνίδι της OPAP Arena δεν θα έχει καμία σχέση με τον τελικό.

Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα και αυτό φαίνεται, ακόμα και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θεωρώ πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, αλλά παίζει ρόλο και ο παράγοντας τύχη πάντα».


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία