Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Το έξτρα κέρδος του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Δημοφιλή

Ήταν εξ ορισμού δύσκολο. Στην εξέλιξη του αγώνα έγινε δυσκολότερο. Αλλά τα δύσκολα τείνουν να γίνουν οι ιδανικές συνθήκες για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος κέρδισε με 2-3 τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με φόντο την επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων. Δεν ήταν μόνο οι πολύτιμοι τρεις πόντοι που «καρπώθηκε» χθες (31/3) το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου στο «Απόστολος Νικολαϊδης» παρουσία του Μιρτσέα Λουτσέσκου μετά το ΠΑΟΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά και το κέρδος σε πιθανή ισοβαθμία του με τον Παναθηναϊκό στο τέλος της σεζόν.

Ενδεικτικό πως οι «ασπρόμαυροι» μετά και το χθεσινό 2-3 που αποτέλεσε ένα ιστορικό σκορ στο αρχείο του ΠΑΟΚ, έχουν πλέον συνολικά στην κανονική περίοδο και τα Play Off δύο νίκες και μια ισοπαλία κόντρα στο σύνολο του Φατίχ Τερίμ. Συνεπώς, ο Δικέφαλος μετράει 7 βαθμούς έναντι ενός του Παναθηναϊκού, με τη διαφορά να μην καλύπτεται πλέον. Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ, παρότι στη βαθμολογία βρίσκεται στο +4 από τον Παναθηναϊκό, ουσιαστικά είναι στο +5.

Άξιο αναφοράς δε ότι ανάλογο πλεονέκτημα στην ισοβαθμία εξασφάλισε και η ΑΕΚ έναντι του Ολυμπιακού μετά τη νίκη της με 1-0 στην OPAP Arena.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οριστική η αποχώρηση του Τούχελ από την Μπάγερν

Οριστική είναι η αποχώρηση του Τόμας Τούχελ από τον πάγκο της Μπάγερν. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε έντονη φημολογία που ήθελε...

Στην ίδια κατηγορία