Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το dna του ΠΑΟΚ έχει μπει στον Λουτσέσκου

Δημοφιλή

Οι δηλώσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου στη Ρουμανία συζητήθηκαν έντονα στην Ελλάδα, αφού τα λόγια του για το τι σημαίνει ΠΑΟΚ και η αποθέωση στον κόσμο του Δικεφάλου απέδειξαν περίτρανα πως ο Ρουμάνος νιώθει τι σημαίνει το «ασπρόμαυρο» dna.

«Δεν υπάρχει σύγκριση με όλο το σεβασμό. Για να καταλάβετε τι σημαίνει ΠΑΟΚ θα πρέπει να το ζήσετε. Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι στη Βόρεια Ελλάδα που αποτελεί το αντίπαλο δέος της Αθήνας. Ο ΠΑΟΚ είναι ο εκφραστής της αντίστασης αυτής. Είναι κάτι σαν τη Νάπολι στην Ιταλία.

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Το πάθος ξεχειλίζει όχι μόνο σε πατεράδες και γιους, αλλά σε ολόκληρες γενιές οικογενειών! Όταν πάμε στο γήπεδο όλοι είναι παθιασμένοι. Ηλικιωμένοι, ζευγάρια, νέοι, άνθρωποι με δύο παιδιά στην αγκαλιά, περιμένουν το λεωφορείο να μας χαιρετήσουν. Μας ακολουθούν όπου και αν παίζουμε. Με λεωφορεία, αεροπλάνα. Δεν μπορεί λοιπόν να συγκριθεί με τίποτα. Η ενέργεια που απελευθερώνεται είναι απίστευτη», είπε στα ΜΜΕ της χώρας του.

Αλήθεια θα μπορούσε κάποιος που δεν νιώθει ΠΑΟΚ να τα περιγράψει όλα αυτά με τόσο γλαφυρό τρόπο; Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου το είχε πει και θα το λέει πως στη Θεσσαλονίκη έζησε τις πιο όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές του. Άλλωστε όταν ήρθε μετά την εμπειρία του στην Αραβία έλεγε πως ακολούθησε την καρδιά του, καθώς αυτή ήθελε να επιστρέψει στο μέρος που ένιωθε ευτυχισμένος.


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία