Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το «διπλό» τίτλου στον Πειραιά (video)

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Δευτέρα (17/10) εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Μία από τις αναμετρήσεις που έχουν ξεχωρίσει ανάμεσα στις δύο ομάδες, είναι αυτή της σεζόν 2018-19, στην οποία ο Δικέφαλος κατέκτησε το αήττητο νταμπλ.

Πιο συγκεκριμένα το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» στο Γ. Καραϊσκάκης απέναντι στους «ερυθρόλευκους», με σκορ 0-1.

Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Μπίσεβσαρ κατάφερε να βγάλει τον Βιεϊρίνια μόνο του από αριστερά, ανοίγοντας την άμυνα των γηπεδούχων.

Ο εμβληματικός αρχηγός του ΠΑΟΚ, έβγαλε τη σέντρα προς στο πρώτο δοκάρι, με την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του Γιαννιώτη και τον Βούκοβιτς να την σπρώχνει στα δίχτυα, δίχως να πιέζεται και να κάνει το 0-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Συνθέσεις: 

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): ΓιαννιώτηςΟμάρΜεριάΒούκοβιτςΤσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης (82′ Γκιγιέρμε), Χριστοδουλόπουλος (69′ Γκερέρο), Φορτούνης (82′ Φετφατζίδης), Ποντένσε, Χασάν.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): ΠασχαλάκηςΜάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (84′ Τόσκα), Κάνιας, ΜαουρίτσιοΛημνιός (72′ ΒέρνμπλουμΠέλκας (58′ Ζαμπά), Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς.

 


Τελευταία νέα

Ακόμα μια ασπρόμαυρη διετία για Χατζηθεοδώρου

Στην επέκταση για δύο ακόμη σεζόν με τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου προχώρησε η ομάδα πόλο του Δικεφάλου, με τον Α.Σ....

Στην ίδια κατηγορία