Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεκλεισμένων το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ;

Δημοφιλή

Υπαρκτό είναι το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ χωρίς κόσμο στο πρώτο ντέρμπι στην OPAP Arena.

Όπως επισήμανε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, ο οποίος έκρουσε τον… κώδωνα του κινδύνου για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, προκειμένου οι φίλοι της Ένωσης να προσέξουν την συμπεριφορά τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάσος Τσατάλης:

«Υπάρχει αναστάτωση εντός της ομάδας από την επόμενη μέρα, μετά τον αγώνα με τον Ιωνικό. Γιατί δεν μπορεί να υπάρξει η εντύπωση σε κανέναν πως δεν ασχολήθηκαν οι υπεύθυνοι του γηπέδου και της διοίκησης με όλα τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν κατά τη διεξαγωγή του πρώτου επίσημου ματς στην Opap Arena. Πραγματικά το έχω ζήσει αυτό από πρώτο χέρι. Υπάρχει ξεκάθαρη και σαφής εικόνα για όλα τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν τόσο με τις συνθήκες της ασφαλούς παρακολούθησης του αγώνα για αρκετό καιρό όσο και για την διασφάλιση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα η ΑΕΚ.

Υπάρχουν δύο πτυχές: η πρώτη αφορά στην ομαλή παρακολούθηση του αγώνα και η άλλη είναι τα προβλήματα στο να έχει η ομάδα τον κόσμο της στα επόμενα παιχνίδια. Όσον αφορά το δεύτερο, αυτό που μπορούμε να κάνουμε και κάνουμε από την πρώτη στιγμή είναι να ξεκαθαρίσουμε πως δεν πρόκειται περί τρομολαγνείας, αλλά είναι ρεαλιστικός ο κίνδυνος σε επανάληψη και μάλιστα σε πολύ μικρότερο βαθμό των φαινομένων με τα καπνογόνα, η ΑΕΚ θα τιμωρηθεί ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αυτό το συμπέρασμα η νομική μας υπηρεσία το είχε βγάλει πολύ νωρίς μετά τον αγώνα με τον Ιωνικό. Επαναλαμβάνω για οποιαδήποτε διακοπή κατά τη διάρκεια του αγώνα, ακόμα και για τρία δευτερόλεπτα και κυρίως για το VAR. Το VAR είναι άλλη ιστορία. Αν ο άνθρωπος που είναι στο VAR δεν έχει πλήρη ορατότητα και δώσει ΟΚ για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και σε μία τέτοια περίπτωση η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει πάρα πολύ πρόβλημα. Δεν πρόκειται για τρομολαγνεία. Θα συμβούλευα τους φίλους να μην μπουν σε υπολογισμούς σε σχέση με τον αγώνα στο Κύπελλο. Είναι μεγάλη ήττα για την ΑΕΚ, από τη στιγμή που υπάρχει τεράστια ζήτηση και μεγάλος πάθος για την παρουσία του κόσμου, να μην έχει τον κόσμο της στο πλευρό της στο πρώτο ντέρμπι στο σπίτι της».

Για την παράνομη είσοδο στο γήπεδο: «Έχουμε εστιάσει σε τρία σημεία. Τη βελτίωση του ελέγχου, για την απόλυτη σωστή λειτουργία στα τουρνικέ, τη σωστή φύλαξη στις εισόδους και η προσπάθεια να αποκοπεί κάθε είδους αλλαγή πρόσβασης σε άλλες θύρες. Έχουν γίνει πάρα πολλές παρεμβάσεις. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος, θα περιοριστούν στο ελάχιστο δυνατό τα όποια προβλήματα. Χρειάζεται χρόνος για να φτάσει στην απόλυτη η κατάσταση λειτουργικότητας στο νέο γήπεδο, το οποίο δεν λειτουργεί ακόμα στο 100% από τη στιγμή που άνοιξε. Επαναλαμβάνω πως υπάρχουν κάποια πράγματα για τα οποία μπορείς να ζητάς λίγη ανοχή, ενώ σε άλλα μπορείς να τα εξασφαλίζεις και οι διαφορές θα είναι αισθητές στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο».

Για τα παράπονα που υπήρξαν από μερίδα κατόχων διαρκείας για τη θέση στο γήπεδο, απάντησε: «Από την επόμενη μέρα από τον αγώνα με τον Ιωνικό, έρχονται σε επαφή οι υπεύθυνοι για να βρεθούν λύσεις. Πολλά έχουν βρει τη λύση τους και πολλά από αυτά θα έχουν επιλυθεί».


Τελευταία νέα

Η… εξήγηση Χάγιεν για τον Σκοβ Όλσεν

Αναμενόμενα ο 16ος φετινός ευρωπαϊκός αγώνας του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ ήταν εξαιρετικά σημαντικός υπό την έννοια πως...

Στην ίδια κατηγορία