Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

To… CV του Τσάλοφ

Δημοφιλή

Το όνομα του Φέντορ Τσάλοφ παίζει δυνατά τις τελευταίες ώρες για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ (δείτε εδώ), με τον Δικέφαλο να έχει καταθέσει πρόταση στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού.

Ο Τσάλοφ έχει γεννηθεί στην Μόσχα στις 10 Απριλίου του 1998 και ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις ακαδημίες της ΤΣΣΚΑ.

Ο 25χρονος επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας, στις 21 Σεπτεμβρίου του 2016, στην αναμέτρηση με την Γενισέι για το Κύπελλο Ρωσίας.

Στην συνέχεια της καριέρας του, ο Τσάλοφ εξελίχθηκε στον βασικό επιθετικό της ΤΣΣΚΑ και μέχρι στιγμής, έχει καταγράψει συνολικά 220 συμμετοχές, με 73 γκολ και 39 ασίστ με την φανέλα των Μοσχοβιτών, ενώ μετράει και τέσσερις συμμετοχές με την Εθνική Ρωσίας.

Την σεζόν 2021-2022 ο νεαρός επιθετικός αγωνίστηκε ως δανεικός στην Βασιλεία, εκεί κατέγραψε 16 συμμετοχές με 4 γκολ και 2 ασίστ. Την φετινή χρονιά, στην επιστροφή του στην ΤΣΣΚΑ εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του, καθώς σε 41 συμμετοχές, πέτυχε 24 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

‘Οπως ήταν αναμενόμενο, το βαρύ πυροβολικό» των Ρώσων, έχει προσελκύσει τα βλέμματα πάνω του αυτό το καλοκαίρι με τον ΠΑΟΚ να ασχολείται σοβαρά με την περίπτωση του.

 


Τελευταία νέα

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με τραυματία!

Ένα άτομο τραυματίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Επανομή Θεσσαλονίκης, σε τροχαίο ατύχημα, ενώ επέβαινε σε «γουρούνα». Το τροχαίο ατύχημα...

Στην ίδια κατηγορία