Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

To απίθανο ποσοστό του Ντεσπόντο μέχρι το χαμένο πέναλτι

Δημοφιλή

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ μέχρι και τον σχεδόν μεταφυσικό αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό ήταν εξαιρετικά εύστοχος στα πένταλι, δείγμα του πόσο απίθανα στραβά πήγαν κάποια πράγματα στον ημιτελικό.

Συγκεκριμένα, πριν από το χθεσινό ματς ο Ντεσπόντοφ είχε εκτελέσει 16 πέναλτι έως τώρα στην καριέρα του έχοντας ευστοχήσει στα 13 από αυτά. Ποσοστό δηλαδή που φτάνει το εντυπωσιακό 81,25%.

Μάλιστα, οι δύο από τις τρεις περιπτώσεις που δεν έχει ευστοχήσει σε πέναλτι αφορούν την φετινή σεζόν. Αρχικά, στο ματς για τα προκριματικά του Champions League της Λουντογκόρετς κόντρα στην Ολύμπια Λιουμπλιάνας είχε κληθεί να εκτελέσει πέναλτι που είχε κερδίσει η βουλγαρική ομάδα στην τελευταία φάση του αγώνα όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα και την πρόκριση την πανηγύρισαν οι Σλοβένοι.

Το δεύτερο, αφορούσε αγώνα εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2024 και την ήττα της Βουλγαρίας κόντρα στο Μαυροβούνιο με 2-1. Ο Ντεσπόντοφ έχασε πέναλτι ενώ το σκορ βρισκόταν στο 1-0 υπέρ του Μαυροβουνίου.

Αυτή ωστόσο, ήταν η πρώτη φορά που χρειάστηκε εκτελέσει πέναλτι για τον Δικέφαλο, χωρίς όμως να έχει θετική κατάληξη για τον ίδιο και την ομάδα του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το «αντίο» του Κυριάκου Κυριάκου στον Νίκο Τζαντζαρά (pic)

Την απώλεια του Νίκου Τζαντζαρά θρηνεί η οικογένεια του ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να αποχαιρετούν τον γνωστό δημοσιογράφο, που...

Στην ίδια κατηγορία