Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Το «αντίο» της Τούμπας στον TikToker Τζάνε (pic)

Δημοφιλή

«Καταιγίδα» ΠΑΟΚ στη «μάχη» με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πλαίσιο των «16» του UEFA Conference League δεδομένου πως Ράχμαν Μπάμπα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης δις και Μπράντον Τόμας τοποθέτησαν τους «ασπρόμαυρους» σε ρόλο οδηγού παρόλο το τέρμα που σημειώθηκε από τους Κροάτες για προσωρινή ισοφάριση (σ.σ σε συνδυασμό με το σκορ του πρώτου αγώνα στο Μάξιμιρ).

Άξιο αναφοράς πως η Τούμπα άνοιξε της πύλες της για να υποδεχθεί τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, με αφορμή την αναμέτρηση της ομάδας κόντρα στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ ενώ οι φίλοι της ομάδας προχώρησαν σε μία πολύ όμορφη κίνηση, αφού με ένα πανό που ανάρτησαν στο γήπεδο αποχαιρέτησαν τον Τζάνε. Ο δημοφιλής Tik Toker έχασε τη ζωή του πέφτοντας από ένα μπαλκόνι στην Ιταλία. Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, ο νεαρός είχε επισκεφτεί μαζί με την παρέα του εγκαταλελειμμένο χωριό ώστε να το εξερευνήσουν. Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης φαίνεται να βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από ένα μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα.

Την είδηση του θανάτου του Τζάνε επιβεβαίωσε με σχετικό του στόρι ο Χρήστος Κόγιας ο οποίος ήταν μαζί του στην Ιταλία«Δυστυχώς, ο Τζάνε δεν είναι μαζί μας πλέον. Έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία. Προσευχηθείτε μαζί μας για την ψυχούλα του να αναπαυθεί εν ειρήνη» ανέφερε συγκεκριμένα ο influencer.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

H μαγεία της Τούμπας από ψηλά

Τυχεροί όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας για να δουν από κοντά την απονομή του πρωταθλήματος στον ΠΑΟΚ. Λίγη ώρα...

Στην ίδια κατηγορία