Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ σε 42 λεπτά επέστρεψε από την κόλαση! (videos)

Δημοφιλή

Τρομερά ορεξάτος μπήκε ο ΠΑΟΚ στην εντός έδρας «μάχη» με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πλαίσιο της ρεβάνς με γνώμονα την πρόκριση στην προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League δεδομένου πως από το ημίωρο φρόντισε να πάει από την κόλαση στον… παράδεισο με δύο γκολ προσυπογραμμένα από τους Ράχμαν Μπάμπα και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη! Κάτι που σημαίνει πως το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου έφερε στα ίσια το ισχυρό εντός έδρας προβάδισμα των Κροατών με δύο γκολ στο Μάξιμιρ, ψάχνοντας να «σφραγίσει» ένα εισιτήριο στους «8». «Τρίτωσε» το κακό για τους Κροάτες με το τρίτο γκολ του Μπράντον Τόμας και… μη σταματάς Δικέφαλε από την Τούμπα.

Επί της ουσίας όλα ξεκίνησαν από ένα κόρνερ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς από τα αριστερά, όταν ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης πήρε την κεφαλιά-πάσα στο πρώτο δοκάρι προκειμένου να έρθει στο δεύτερο ο Ράχμαν Μπάμπα και με νέα κεφαλιά να την στείλει στα δίχτυα για το 1-0. Έχοντας εμπλακεί εκ νέου στην εξέλιξη της αναμέτρησης, ο Χανιώτης κεντρικός αμυντικός μετά από ένα κόρνερ έμεινε στην επίθεση, δέχτηκε τη μπάλα στα δεξιά της επίθεσης, πήρε μέτρα προς τα μέσα, έκανε το σουτ με το αριστερό η μπάλα βρήκε λίγο, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0 του ΠΑΟΚ.

Στο 42΄ο Τάισον είδε στο δεύτερο δοκάρι τον Μπράντον Τόμας μόνο του, του έκανε τη σέντρα με τον Ισπανό στράικερ να πιάνει την κεφαλιά-ψαράκι και να την στέλνει στη δεξία γωνία της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, με τον ΠΑΟΚ να επιστρέφει από την κόλαση στον… παράδεισο που διαμόρφωσε σε μία Τούμπα που «κοχλάζει».

Περισσότερα σε λίγο…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

H μαγεία της Τούμπας από ψηλά

Τυχεροί όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας για να δουν από κοντά την απονομή του πρωταθλήματος στον ΠΑΟΚ. Λίγη ώρα...

Στην ίδια κατηγορία