Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τις επόμενες ημέρες η παρουσίαση των σχεδίων της Νέας Τούμπας!

Δημοφιλή

Ανάμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζει να κινεί όλες τις εξελίξεις αναφορικά με το νέο γήπεδο της Τούμπας, το οποίο βρίσκεται σε μία από τις πιο κρίσιμες καμπές του.

Μετά την επίσημη παράδοση των τριών προσχεδίων και του business plan από την κοινοπραξία Salfo-Populous στις 31 Αυγούστου, το επόμενο βήμα της διαδικασίας έχει να κάνει με μια σύντομη αλλά σημαντική εσωτερική διαβούλευση.

Αυτή θα γίνει μεταξύ των υπευθύνων της ΠΑΕ για το έργο και των δυο κατασκευαστικών εταιριών, μέσα στα προσεχή 24ωρα, εκεί όπου θα διευκρινιστούν κάποιες λεπτομέρειες και μικροδιορθώσεις που εντοπίστηκαν στο ογκώδη φάκελο περίπου 340 σελίδων που παραδόθηκε.

Εφόσον ολοκληρωθεί και αυτό, τότε πλέον ο λόγος θα περάσει στον κόσμο του Δικεφάλου. Είτε προς τα τέλη της τρέχουσας βδομάδας, είτε στις αρχές της επόμενης θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των τριών ή και δυο, αν κάποια κοπεί στην εσωτερική διαβούλευση μακετών μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ, εκεί όπου ουσιαστικά θα ξεκινήσει η δημόσια διαβούλευση. Όχι σε μορφή ψηφοφορίας, αλλά σε μορφή σχολίων και προτάσεων από τους φιλάθλους πάνω στο κάθε ένα από τα σχέδια που θα έχουν μπροστά τους.

Ουσιαστικά, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ θέλουν να καταγράψουν την τάση του κοινού, αλλά και διορθώσεις, επισημάνσεις ή προτάσεις που πιθανώς τους διέφυγαν, και πάνω σε αυτήν θα στηρίξουν και την τελική τους απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το χρονοδιάγραμμα προβλέπει ότι αυτή η διαδικασία αναμένεται διαρκέσει μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, πριν έρθει η ώρα της τελικής επιλογής.

Να σημειωθεί τέλος ότι ολόκληρος ο φάκελος με τις λεπτομέρειες και τα προσχέδια του project της Νέας Τούμπας, προφανώς έχει φτάσει ήδη στα χέρια του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος τις μελετά με την σειρά του χωρίς ακόμα να έχει δείξει προτιμήσεις.


Τελευταία νέα

Μπάμπα: «Καθοριστικός ο Σάστρε, MVP ο Κωνσταντέλιας»

Ο Ράχμαν Μπάμπα συνέβαλλε κι αυτός με την απόδοσή του στο να φθάσει ο ΠΑΟΚ στη σημαντική νίκη επί...

Στην ίδια κατηγορία