Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Την Πέμπτη κρίνεται το μέλλον των μπλόκων

Δημοφιλή

Στην πλατεία Συντάγματος παραμένουν οι αγρότες, οι οποίοι έφτασαν την Τρίτη στο κέντρο της Αθήνας για το μεγάλο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα. Στην πρωτεύουσα έφτασαν πάνω από 8.000 αγρότες, τους οποίους συνόδευαν περισσότερα από 150 τρακτέρ.

Οι αγρότες αναμένεται να αποχωρήσουν από το κέντρο της Αθήνας, ωστόσο σημειώνεται ότι θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις, καθώς υπάρχουν ορισμένοι, που ζητούν να παραμείνουν τα τρακτέρ στο Σύνταγμα μέχρι να απαντηθούν τα αιτήματά τους.

Στην περίπτωση που αποφασιστεί η αποχώρηση των τρακτέρ θα ακολουθηθεί περίπου το ίδιο δρομολόγιο που έκαναν για να φτάσουν στο κέντρο της Αθήνας.

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν γενικές συνελεύσεις στα μπλόκα, όπου θα ενημερωθούν οι αγρότες για τα αποτελέσματα του συλλαλητηρίου και στη συνέχεια θα ληφθούν οι αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων.

Για την ερχόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται το ραντεβού με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για τα ζητήματα, που αφορούν τον κάμπο της Θεσσαλίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία